Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разпитвали Кобрата в съда: Поръчвал ли е жрица от Плевен в столичен бардак?

Пулев нарича Андреа „бившата“

 

Кубрат Пулев е бил привикан в съда, за да даде показания по делото за бардака на Гълъбин Боевски.Кобрата е призован, след като агент на ГДБОБ разкрива че, боксьорът е бил чест посетител на бар "ВИП Скандал" в  столичния хотел „Шератон“ и си е поръчвал проститутка! Пред магистратите той отрича да е ползвал жрици, като казва, че е ходил там да пийва, да слуша музика и да се порадва на хубавите танцьорки, пише столичен ежедневник,  позовавайки се на документи по делото.Кобрата отива в Апелативния специализиран наказателен съд, където на втора инстанция се точи процесът срещу бившия съдружник на Боевски - Валери Попов, Цветан Тиманов, Георги Андреев, Стефан Марев и Гергана Лазарова.  По неясни причини Боевски не е на подсъдимата скамейка, макар да е един от съдържателите на скандалния бардак.Боксьорът влиза в делото след разпит на агент в ГДБОБ. Димитър Димитров разкрива, че от  прилаганите по случая специализирани разузнавателни средства е чул с ушите си как Кубрат се обажда на управителя да си поръча момиче.

 "За политици не съм чувал, но за Кубрат Пулев съм сигурен, че е ползвал сексуални услуги. Трябва да видя като имена и ще ви кажа коя танцьорка го е обслужвала. Управителят също знаеше, на него Кубрат му звънеше, за да каже коя иска- една от Плевен", сочат свидетелствата.

 

Разпитът на Кобрата се провежда в края на септември миналата година, докато се подготвя за предстоящия си мач с Антъни Джошуа."Посещавал съм бара, който е под хотел „Балкан“, разбрах името му от съда. От подсъдимите нито по физиономия, нито по име познавам някого. Може би жената съм я виждал някъде но, не мога да кажа че е било там. Аз съм физиономист",  отвръща боксьорът запитан дали познава някого от подсъдимите. Той признава, че е посещавал заведението и с приятели от Германия. Отрича да е посещавал хотела, където според разследващите момичетата от бара са отивали с клиентите си.

 "Никога не съм посещавал хотелската част- може да проверите по регистрите. Не съм бил гост, не съм влизал в която и да е стая. Никога не съм използвал други услуги на този бар освен питиетата. Никога не съм използвала момичетата от бара с други цели, включително и сексуално. Аз лично не съм употребявал никакви момичета там, нито ме интересувало нито съм ходил затова“, категоричен е Пулев.Магистратите го въртят около въпросите за труженичките и незаконния бизнес около бара,  относно това дали му е било известно да се предлагали сексуални услуги. „Задавате ми въпроси, които цяла София знае какво се предлага и какво не, а и цяла България може би. Всяка една дискотека, всеки един бар не могат да съществуват без позволението на полицията. И точно мен да ме викате тук да си губим времето всички ние. Малко е напразно движението. Нали ме разбирате“,  ядоса се Кобрата.Известният боксьор признава, че има познати от служителите в бара, но отрича да познава танцьорките."Познавах ги на „Здравей“, „Здрасти, как сте“.  Аз съм много дружелюбен особено към приятните хора, които са усмихнати лъчезарни, но не мога да познавам всеки“.  Магистратите го питат за телефонния номер, който е ползвал по това време. Той първо изразява готовност да го предостави, след това казва, че не може да си го спомни.За Андреа също става дума пред съдиите, а Кобрата я нарича "бивша".„Където и да ходя по заведения съм с приятели. Всички собственици много пъти ме канят в офисите си, влизал съм в офиса на всички заведения. Бившата ми приятелка беше певица и се познавахме с абсолютно всички по заведенията“,  изтъква Кобрата.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза