Меню

Избрани новини

Пикантерии

Шофьорът на Денис Теофиков: Даваха му по 400 лева на участие, спеше на разтегателен диван, имаше ядове с лихвари (видео)

Кой казва истината и кой лъже, шофьорът приятел или началника продуцент?

 

Случайно или не, в рамките на 24 часа проговориха продуцентът на трагично загиналия Денис Теофиков - Николай Пашев, и бившият шофьор на младия талант Мартин Пенчев.

 

По-интересно бе какво ще сподели за трагедията от 24 октомври и отношенията си с изпълнителя Пашев, тъй като в социалните мрежи върху него се изля дъжд от гняв и упреци, че е допринесъл за депресията на 21-годишната си звезда.

 

Продуцентът отрече за тормоз, но призна, че е налагал глоби на Теофиков, който били с възпитателен характер - за да се научи на дисциплина, да не закъснява за снимки или участия...  Пашев заяви също, че с Денис били като баща и син, и за да затвърди думите си показа кореспонденцията си с него.

 

 

Часове преди интервюто на продуцента пред Мон Дьо, Мартин Пенчев говори за YouTube канала на Станислав Цанов. Мартин е работил заедно с музиканта до есента на миналата година, допреди двамата да катастрофират на път за участие в Русе.

 

"Бяхме денонощно заедно. Уникално момче, забавен, мил, всички добродетели... С първия хонорар купи по-хубав диван и щори за апартамента на семейството си в "Люлин".

 

Денис спеше в хола на дивана, който вечер се разгъваше. Знам, че семейството му едва е смогвало да свързва двата края. Не е имал два месеца ток и е ходел по кафетата да си зарежда телефона. Нормално и бедно момче", заяви Пенчев.

 

В излъчения монтаж той не споменава кога е бил този период, но се предполага, че става дума не за последните месеци живот на Теофиков, а допреди да стане звезда, писа ПИК.

 

"Беше го страх да не залезе, да не излезе по-голяма звезда и да го засенчи. Веднъж, в началото, пътувахме за едно участие. Той се обади в заведението да пита дали вече има хора. После го бяха глобили, че се е обадил и е питал това. Помня друг концерт, в Търговище - много народ, цялата кола заобиколиха, тичаха след нея, все едно минава кралицата... ", добави приятелят на Теофиков.

 

 

По думите му, когато започнали да работят заедно, Денис е ходел на участия срещу 3000 лева.

 

400, най-много 500 лева от тях са стигали до него. В своето интервю Пашев пък заяви, че процентът на певеца е бил двоен спрямо неговия, но понеже било конфиденциална информация, не пожела да говори с точни цифри.

 

"Продуцентът е шеф, той те таксува като продукт: ще си стоиш в хотела, нямаш право да излизаш да се разхождаш, след участие нямаш право да оставаш в заведението...

 

От Денис знам, че с Пашев са стигали до сбиване в колата заради глоби. Аз съм на мнение, че имаше неправилно отношение към него. По едно време Пашев му преустанови участията за дълго време, един вид за наказание, да се научи Денис, че трябва да се съобразява.

 

Казвах му, че тези неща не са адекватни. Казвах му: "Защо трябва да търпиш това нещо? Да те ощетяват...", разказа Мартин, който добави, че убеждавал Денис да се откаже от договора с Пашев, да обещал да му намери пари за неустойката.

 

 

Той не спести остри думи и срещу озвучителя на певеца - DJ Цеци Лудата глава, като го нарече "глупак, интригант и болен мозък".

 

"С интересчийско отношение - когато има интерес е готин, когато няма - не е готин. Подстрекател. От него зависеше как ще интерпретира нещата пред Пашев за нещо, което се е случило.

Денис нямаше право на избор кой да следва в Инстаграм, ти ме питаш защо не си избрал друг озвучител? Лудата глава го изгониха от "Даймънд бийт" (продуцентската фирма на Пашев - б.р.), защото го хванаха да лъже с парите. Уговоря участие за 3300, а казва на Пашев, че е за 2800. Той го хваща и го уволнява", твърди още Мартин Пенчев.

 

 

Той потвърди слуховете, че Денис е имал проблеми с лихвари. Това му е споделил самият Теофиков в телефонен разговор помежду им.

 

"Другото, което знам е, че се ходил на психолог. Присъствали са майка му и Алекса. Но лекарствата, които са му били предписани, са били леки. На всички е разказвал, че е в депресия, представял си е как лети. В мое присъствие не е употребявал никога наркотици", каза още приятелят на трагично отишлия си обичан изпълнител.

Сами си направете съпоставка между думите на приятеля и твърденията на продуцента.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

Вяра Атанасова Всекии говори и говори Стига бе хора Жалко за това дете Денис жалко Ама родителите жалко и за тях такава болка изжевяват такв труден момент такава болка имат спрете да говорите никои не знае Истената няма и да се разбере Но жалко молови спрете да говорите Сболезнования на Родителите наДенис
11.11.2021 20:33 / Отговор
Оля Да съгласна см с вас
11.11.2021 20:35 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза