Меню

Избрани новини

Клюкарник

Николай Пашев разказа своята версия за живота и смъртта на Денис Теофиков

Продуцентът нарече постъпките на Емрах и Цветелина Грахич „помия“

 

Николай Пашев потърси сам Мон Дьо за да разкаже своята версия за отношенията им с трагично загиналия 21 годишен изпълнител Денис Теофиков.

 

Водещият е настоял да не се поставят никакви условия, а продуцентът се е съгласил да отговаря честно, дали го направи е друг въпрос.

 

Мон Дьо се извини на родителите на Денис, като реакция за многото обвинения срещу него, че дори не са минали 40 дни, а той дава трибуна на един от най-обвиняваните за случилото се с Теофиков.

 

В разказа си Пашев отрича всички обвинения в тормоз и обяснява своята гледна точка за това как да се ръководи кариерата на нешлифования диамант Теофиков.

 

„Бяха много комплексни отношенията ни, имахме особена връзка като баща и син. Говорили сме и за жени. Карах го да си ляга рано, да чете книги. Правих го чисто човешки и продуцентски“, разказва Пашев и показва разговори с младежа, които представят взаимоотношенията им като перфектни.

 

 

Относно глобите и парите Николай Пашев обяснява:

 

На Денис договорът е такъв, че той взима двойно повече от мен като хонорар, а инвестицията му е нула. Разходите за клиповете бяха мои, от него се искаше единствено да пее и да показва огромния си талант. Той трябваше да бъде дисциплиниран, в началото имахме проблеми, но с времето се решиха. Детето даваше всичко от себе си“.

 

Продуцентът е знаел за паник атаките и депресията, имало осигурен доверен психолог , когото всички артисти да посещават при нужда.

 

От първата си песен сподели, че получава паник атаки. Казваше ми, че е в депресия, дори в последния ни разговор, който беше четири дни преди фаталния ден. Тогава ми каза, че не се чувства добре, не усетих по нищо, че е различен.

В последния си разговор ми сподели, че му минават мисли за край на живота. Не очаквах, че говори сериозно, а че е в такова състояние. Не ми подсказваше нищо в интонацията, че има такива проблеми. Всички изпълнители от моята фирма посещават психолог, както и Денис. Ходил е няколко пъти“, обяснява Пашев.

 

ВСИЧКО ЗА ФАТАЛНАТА СМЪРТ НА ДЕНИС ТЕОФИКОВ ЧЕТИ ТУК!

 

 

Според него Денис Теофиков не е взимал наркотици, или поне той не знае за такива случаи.

 

Той се страхуваше да не изгуби славата. Единственият лек, според мен, е да залага на себе си, да е активен в социалните мрежи, да спортува… Не съм бил свидетел Денис да взима наркотици, питал съм го, а той е отричал“, допълва Пашев.

 

 

Шефът отрича да е бил прекалено строг с подопечния си талант:

 

„Не е вярно, че съм упражнявал тормоз върху него. Когато един изпълнител има участие в същата седмица и в същото заведение, не е добре за бизнеса да излиза на сцената предния ден.

Не е хубаво да бъдеш клиент в заведението, в което си звезда. Забранявал съм му по тези причини. Казвал съм му, че не е добре да ходи по заведения, а да спи и да бъде концентриран, за да си свърши работата по най-добрия начин.

През последната година и половина той го разбираше и не го правеше. Не съм му забранявал да не следва някого“, отговори на обвиненията продуцентът.

 

Той показа и факсимиле от техните разговори, което показва как Пашев му дава съвет да уважава хората. Това се е случило, когато Денис сам е решил да следва само 10 човека в Инстаграм.

 

 

„Що се отнася до професионалния му живот съм взимал отношения. Знам, че трябва да се изпълняват нещата дисциплинирано. Не бях ок да си афишира връзките с момичета“, допълва той. „Казвал съм и на Денис и на Алекса, че трябва щастието да се пази“, допълва той.

 

Продуцентът отговори и на обвиненията на пиарката, която разкри, че Пашев е заплашвал и крещял на Денис.

 

Това си е нейната гледна точка, тя искаше да бъде пиар на нашата компания, но аз прецених, че тогава нямахме нужда“, каза той.

 

„Глобите имаха възпитателен характер. Ако той закъснее за видеоклип, ние плащаме допълнително като разход. Това е в целия свят“, допълни той, но не сподели точно колко големи са били финансовите наказания, като се позова на конфиденциалност.

 

 

„Не искам на помията да отговарям с помия“, каза той на питане за обвиненията на бившите му изпълнители Емрах и Цветелина Грахич. За историите в поп фолка и чалга манталитета можел да даде отделно интервю.

 

Бащата на Емрах дойде при нас, казаха, че той може сам да се справи и цивилизовано си стиснахме ръцете. Не е вярно, че ми е плащал 20 хиляди лева“, категоричен е той.

 

 

Когато Денис е имал нужда от пари ми се е обаждал и аз съм му давал. През последните два месеца не ми е звънял да иска. До последно правихме песни. Имаме много записани мелодии и клипове, които не са видяни и чути. Има песни, които ще останат в историята“, твърди музикалният продуцент.

 

Още в началото на интервюто водещият Мон Дьо призна, че то няма полезен ход, намеквайки, че може би е излишно или твърде късно.

 

В 20 минутния разговор Николай Пашев не можа да обясни защо в действителност Денис Теофиков бе застигнат от такъв злочест край.

 

Интервюто беше опит за оправдание и отричане, за изчистване на имиджа и честта му. Но десетките разкази на свидетели не могат да бъдат отхвърлени с едно просто интервю.

 

В  него между другото не стана дума за озвучителят на покойния – DJ Цеци лудата глава, който също бе обвиняван в тормоз подстрекаван именно от продуцента Пашев.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (4)

Ванеса На този Пашев не му вярвам защо е държал Денис от КСО Да не излиза да не се снима с фенове да не пее е приятели и други такива неща Ти Пашев каде се намираш неможе така тои не ти е собственост това е човек тои Денис може да си прави каквото изка извън работата сед като си изпее песните …Ти неможеж да му нареждаш какво да прави извън работното си място За први пт чувам такова нещо Ти Пашев неможе да контролираш така човек Това е Терорт Ти си терорист ти Пашев си тормозел Денис ти Пашев трябва да си в затвор
12.11.2021 18:53 / Отговор
Сиси Съгласна см с изказването Пашев е за затвор Зашото е турмозел Денис Да го и сдят този Пашев да съгласна см че ПАШЕВ е терорист Зствор ще го управи
12.11.2021 18:56 / Отговор
Анонимен Да затвор за Пашев и Цеци Кадето са турмозили Денис
12.11.2021 18:58 / Отговор
Анонимен Убиец който е тормозил,сега кого ще тормозиш, Нека господ те накаже със същото което. изпитват родители те на Денис
16.11.2021 11:44 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза