Меню

Избрани новини

Пикантерии

Ребел Уилсън разказа как член на британското кралско семейство я завел на оргия с наркотици

Мемоарите на актрисата предизвикаха реакция на острова

 

Австралийската актриса Ребел Уилсън, известна с ролята си в мюзикъла "Перфектен ритъм", издаде скандална книга с мемоари, в която разкрива много деликатни подробности от връзките си с известни хора.

Така в една от главите Уилсън, без да назовава имена, говори за много интересен случай, свързан с британското кралско семейство. Според актрисата през 2014 г. един от Уиндзорите я поканил на средновековна оргия с употребата на забранени вещества. Секс партито трябвало да се състои в дома на технологичен милионер.

В текста се отбелязва, че мистериозният Уиндзор е бил човек далечен от кралското семейство - 15-ти или дори 20-ти в линията за наследяване на трона.

„Човекът, който ме покани, който е петнадесети или двадесети по ред за британския трон, каза на моя приятел: „Имаме нужда от повече момичета“, спомня си Ребел Уилсън.

Тя също отбеляза, че събитието е "наистина лудо". Сбирката била в голямо имение, разположено в покрайнините. Късно през нощта организаторите дори изстреляли фойерверки.

Когато обаче Ребел разбрала, че се е съгласила не просто за забавление, а и за сексуална близост с непознати мъже, тя предпочела да напусне имението Уиндзор.

Мемоарите на Ребел Уилсън бяха публикувани на 25 април и вече успяха да предизвикат голяма вълна от резонанс в Обединеното кралство.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза