Меню

Избрани новини

Звездите

Алла Пугачова е забелязана в Москва: тя пристигна с влак и отиде в замъка си

Черен Ролс Ройс откара звездата в имението й в Гряз

 

Певицата Алла Пугачова, която се премести след началото на войната в Украйна, от Русия в Израел, пристигна в Москва, това потвърди асистентът на Пугачова Елена Чупракова пред ТАСС сутринта на 3 ноември.

 

Според източник на телеграм канала База, Пугачова е влязла в страната с влак вчера вечерта през граничния пункт в Псковска област. След това певицата се качила на черна Тойпта Camry и потеглила.

 

Пугачова, според абонатите на телеграм канала, е скрила лицето си с шал, когато е пресичала граничния пункт. Според вътрешни лица Максим Галкин не е бил забелязан с нея. Освен това свидетелите не казват нищо за децата на двойката.

 

Тази сутрин Пугачова е била забелязана на гара Ленинградска, придружена от шофьор. Оттам Примадоната е била откарана с черен Ролс Ройс до замъка си в Гряз край Москва.

 

 

Говорителят на Пугачова не разкрива причината, поради която певицата е дошла в Москва. На въпрос на агенцията колко време планира да прекара артистът в Москва, Чупракова отговорила, че „това не е известно“.

 

Припомнете си, че по-рано беше разпространена информация, че Пугачова е обявила огромния си имот за продажба. Това се случи след като нейният съпруг – комикът Максим Галкин бе обявен за чуждестранен агент заради антивоенните си публикации.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза