Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Чисто гола Андреа: Спрях алкохола, Сашка Мегастара ми е сервитьорка, Карлеуша краде песните ми! (видео)

Шефката на Меди я "подслушвала" докато си говори със сръбски колега

 

Андреа е спряла алкохола и едва ли скоро ще станем свидетели на изцепки като предишните й, разпространени на видео в мрежата след като се търкаля на сцената по време на участия.

 

Затова пък коментарите й по адрес на колеги са болезнени и режат като нож. В пореден лайф разговор със своя душеприказчик Глориа Йорданова, Андреа разкри пикантни подробности от снимките на новия си клип, в който наистина била чисто гола, а на интимните части имала лепенка.

 

Освен това тя отново заговори за шефката на музикалната компания на Меди – Сашка Мегастара, както я нарича тя. Та Сашка продължавала да саботира кариерата й.

 

Последния опит бил по време на участие на сръбски колега, с когото тя се познавала. Сашка се опитала да осуети срещата им в офиса на заведението, но Андреа намерила начин да влезе.

 

После по нейни думи, докато си говорели на сръбски, продуцентката я „подслушвала“, затова Андреа минала на немски, а сърбина изпратил шефката на Меди да донесе пиене на бившата на Кобрата – „Та така, на Сашка и се наложи да ми стане сервитьорка“.

 

 

Освен това Андреа зачекна и темата за изказването на сръбската певица Ейелена Карлеуша, че българските певци са евтини. А музиката им е натрапчива.

 

Според Андреа Карлеуша си рекламира новата песен - дует с Мица Павлович, която първа откраднала и направила кавър на песента й „Хайде, опа“.

 

Тогава нашата музика става известна в Сърбия и води до лавина от сръбски кавъри на наши чалга парчета. „За мен това си беше комплимент“, признава Андреа, но след това комплиментите се превръщат в завист.

 

„После въпросната почна да пее „Сен тропе“, явно впечатлена от българското творчество, което сега плюе“, допълва Андреа пред приятелката си Глориа.Бившата пайнерка препоръчва на Сашка мегастара да покани Карлеуша, защото тя много обичала „да кани сръбски изпълнители“. Освен това Андреа отбелязва, че освен песни Карлеуша е крала и визии от нея.

 

Целият видеоразговор на Андреа и Глориа Йорданова гледайте тук:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Ива Тая не мирясва стара грозна кой ли не и казва да се държи по прилично но не.тя е решила да става за смях и подигравка и това е
22.08.2023 06:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза