Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пред LifeOnline.bg - Диона проговори за ареста: „80% от написаното са лъжи!“

Но певицата мълчи за кокакина

 

Вчера сутринта певицата Диона от Койнаре беше арестувана в столицата, след като патрул установи, че управлява скъп джип под въздействието на кокаин.

 

Както вече ви информирахме, тя е била отведена в 6-то РПУ, след показанията на полевия тест. Появи се информация, че бившата рапърка и настояща чалгаджийка е била неадекватна и се е държала агресивно към полицаите и ги  заплашила с уволнение защото не знаят с кого си имат работа.

 

По-късно през деня тя е била освободена под гаранция 5000 лева.

 

Репортер на LifeOnline.bg успя да се свърже с Диона. Тя коментира, че 80% от написаното по нейн адрес не е вярно, но не уточнява кое точно, като също не отрича, че е шофирала под въздействието на кокаин.

 

Тя обяснява, че не вярно да е била неадекватна. Оправдава се, че е била изморена, защото снимала цяла нощ видеоклип.

 

„Пишат глупости, 80% от нещата са лъжи... Не съм шофирала неадекватна НИКОГА! Снимах клип до 1 през нощта в стара Загора. Имаше над 20 човека екип и всеки един от тях може да го потвърди!!! Полицаите, които ме спряха могат също да го потвърдят! Нито съм се карала с тях, както пишат. Бях в напълно адекватно и трезво състояние, и съМ В такова ВИНАГИ, когато шофирам!!!“, обясни Диона в ранните часове на днешния ден пред репортер на LifeOnline.bg.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза