Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Пророчица Андреа пред Глориа: Като дете виждах в бъдещето лошите неща, които ще се случат... (видео)

Певицата мечтае за актьорска кариера

 

„Оставам с позитивни чувства за Кубрат, както и за всички хора, които са били част от моя живот.“, това призна певицата Андреа пред тиктокърката Глориа Йорданова във втората част на техния интимен разговор проведен онлайн в нейният канал в социалната мрежа.

 

На въпроса дали още обича Кобрата, Андреа отговори уклончиво, че след като той има вече две деца, тя трябва да продължи напред и да мисли за своя собствен живот.

 

Но потвърди, че иска той да е щастлив.

 

„Искам да е щастлив с жената до себе си, ако са заедно, с дечицата си, със семейството си – ако въобще има семейство, защото семейството е нещо много голямо за мен“, обясни чувствата си блондинката, която скоро пуска нова песен записана в Албания.

 

Тя подчерта, че е получила нападки от „майката на децата“ на боксьора, и не скри, че се е защитила от трибуната на своя YouTube канал, но предпочита да не я коментира.

 

„Мога да поддържам отношения с него, да сме приятели, да го подкрепям, но получих нападки от „майката на децата, които се родиха“, както той се изразява…“.“, с тези думи поп-фолкаджийката потвърди, че поддържа връзка с бившия си приятел.

 

 

Любопитната Глориа не скри интереса си и се запита, дали пък думите му не означават, че Кубрат я е използвал като сурогатна майка, но Андреа предпочете да не изпада в подробности.

 

„Не знам защо все мен питат за Кубрат, защо него не го питат за мен?!“, риторично попита Андреа, и призна, че го споменава често защото двамата са споделяли живота си толкова дълго време.

 

В професионален план Андреа добави, че е записала нова песен в Албания. И се похвали, че скоро е гостувала в студиото на „Животът по действителен случай“, където пред Алекс Сърчаджиева в искрена изповед ще сподели още от своите виждания за семейството и отношенията.

 

Известно е, че бившата пайнерка има апетити да стане актриса и от известно време учи актьорско майсторство.

 

„Не ми се играят второстепенни роли, искам да съм готова за главна роля… Мисля, че имам дарба, предадена от баба ми, но мисля, че имам да уча още – описва вижданията за актьорската си  кариера бившата на Кубрат Пулев и допълва с надежда - Искам хората да ме видят друга, да ме видят различна!“.

 

Андреа отрече да има нов мъж до себе си, с основанието, че човекът до нея трябва „да е над мен, по-начетен, по-успял… засега няма такъв мъж, не съм го намерила“, завърши натъжено самотната изпълнителка.

 

За пророческите си сънищата, свръхестественото, задгробния живот и виденията за бъдещето малка, Андреа разказва в следващото видео:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза