Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Голям скандал във фолка - Софка пее на Бони, тя отсвири колежката си с пренебрежение! (видео)

Пред очите на десетки

 

На странни отношения между поп-фолк певиците Бони и Софи Маринова станахме свидетели през последните дни. По време на скорошно участие на Софка в шикозен ресторант, сред гостите присъстват много видни представители на шоубизнеса, политици, градоначалници и бизнесмени, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

На една от масите са поп-фолк певицата Бони и Мис България 1998 Наталия Гуркова. Софи се приближава с микрофон в ръка и поздравява, Гуркова се усмихва и ръкопляска, а Бони е вглъбена в телефона си и не вдига глава на пожеланието „Бони за много години“.

 

Първоначално всички на масата остават с впечатлението, че колежката на Софи се е разсеяла и всеки момент ще вдигне глава за да приеме жеста на уважение. Уви, в следващите секунди всички проумяват, че това няма да се случи, и че ровенето в телефона е знак на пренебрежение.

 

Притеснението се изписва на лицето на Мис България, която очевидно се чувства като хваната в небрано лозе, друга дама от масата решава да отклони вниманието и става за да се прегръща и целува с Маринова.

 

След конфузната ситуация, Софка без да показва каквото и да било разочарование се оттегля от масата и продължава да поздравява кметове и кметици уважили партито.

 

Видео от срамната случка публикува говорителят на Софи Маринова Тодореско, който поддържа профилите на гласовитата звезда в социалните мрежи.

 

Към клипа той написа „Уважение да видиш“… „Да е жива и здрава“.

 

 

През годините Софи и Бони са показвали истински приятелски отношения. Пели са заедно на една сцена, Маринова дори участва в концерта на Бони „20 години на сцена“.

 

Само преди няколко дни в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо, Бони сподели, че е пресяла много хора от живота си. Тя говори за възпитание, за уважение и за стремежа на другите да вземат чуждото. Сподели, че в живота й е имало много предатели.

 

На какво се дължи охладнялото отношение на Бони към Софи засега остава загадка, но феновете вече засипват мрежата с коментари и предположения.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати