Меню

Избрани новини

Пикантерии

Андреа получи тежък удар от Кобрата - Боксьорът има дъщеря от новата си любов! (видео)

Певицата и Пулев са разделени окончателно от 2019

 

В края на 2022 Кубрат Пулев (41) нанесе тежък удар на своята бивша любима, обявявайки в ефир, че най-накрая е открил истинската любов в лицето на жена, която дори го е дарила с дъщеря.

 

„Открих истинската любов. Просто тя е невероятна, с черна коса, с черни очи и много я обичам и е нещо наистина уникално. Едно създание, което щъркелът ми донесе. Казва се Христина.“, съобщи сензационната новина шампионът в ефира на bTV.

 

Той издаде, че бебето се е родило съвсем скоро, но запази самоличността на родилката в тайна. Кобрата не изпадна в повече подробности, но разказа, че не е присъствал на раждането.

 

„Скоро преосмислих като цяло отношението си към жените. Тя е момиченце и гледам на жените от бащина гледна точка“, допълни още бившият на Андреа (35), с която имаха дълга но изпълнена с раздели, скандали и изневери връзка.

 

Преди две седмици Кобрата призна, че след раздялата с попфолк певицата има човек до себе си. Той обаче не издаде коя е жената до него.

 

 

Припомнете си, че в интервю през май 2021, Кубрат призна, че мечтае за дете, но Андреа не била готова, и може би именно в това се корени раздялата им. Самата певица отговори, че също искала да роди от най-известния ни боксьор, но не и без да сключат брак.

 

Всъщност дори и да е искала, по онова време тя не би могла, защото имаше тежки здравословни и психически проблеми. Запознати твърдят, че приемала по „една шепа хапчета“, а антидепресантите станали неотлъчна част от съществуването й, нещо, което самата Андреа е споделяла неведнъж.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза