Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ергенка избухна: Държаха ни гладни, даваха ни евтино вино, изкараха 4 милиона на наш гръб – плашат ме със съд! (видео)

Вилата им въобще не е топ лукс, а ергенът Виктор не й допаднал защото тя си харесвала роми

 

“Договорът ми изтече и сега ще разкажа всичките схеми на продуцентите на Ергенът…, това заяви Венета Костова от първия сезон на „Ергенът“.

 

Плесната в устата участничка за първи път проговори напълно открито за преживяването да участваш в първия сезон на популярното шоу пред тиктокърката Глориа Йорданова


Венета сама е изявила желание да се включи в живото излъчване на Глориа и да говори за участието си в предаването и за огорчението си от продуцента на "Ергенът".

 

В среднощния Тик Ток лайф, Венета, която ще остане запомнена като една от най-големите купонджийки от сезон едно, разказа, че когато се записала за участие си нямала грам реална представа къде отива и какво я очаква.

 

От рекламата за шоуто тя останала с впечатление, че всичко ще бъде цветя и рози, безплатно пиене, ядене, забавление, лукс и охолство.

 

По нейните думи, такива били и обещанията на продуцентите, но още с прекрачването на прага на имението се оказало, че нещата въобще не са така както изглеждат.

 

„Вилата въобще не е толкова луксозна, колкото изглежда. Не е да кажеш "Лукса ме тресе"... Спяхме по три-четири момичета в стая.“, описва ситуацията приказливата блондинка и признава, че в общи линии от шоуто е получила само дивиденти, но животът й се променил, защото като разпознаваема личност, вече не може да си позволява обикновени неща като да се разхожда гола на отворени завеси или да яде с ръце в любимата си закусвалня в мола.

 

 

Голямата й драма обаче била с лошата храна и напитките, както и това, че не й давали цигарите, които си носела.

 

Пред Глориа Йорданова Венета обясни, че е вегетарианка и обича основно бобени култури, както и много набляга на супичките. Това й било обещано от продукцията и лично от продуцента Радо Тушев, но по нейни думи, той не си спазил обещанията и за нея не било предвидено това, което тя би желала да хапва.

 

„Кетеринга беше като от стол в студентски град за 7,50. Много гадна храна.“, уточнява разочарованото Венче и казва още, че въобще не си допаднала с първия ерген Виктор, защото нямали общи теми, той говорел само за фитнес, тренировки и режими за хранене.

 

Освен това той не отговарял на нейния тип мъже.

 

„Аз си харесвам циганчета!“, закова събеседничката си Венета, а Глориа логично предположи, че става дума за по-мургав и латино тип мъже, но Костова бързо уточни.. „Харесвам си цигани бе…“.

 

Като истинска професионалистка Глориа бързо се окопити и пожела да научи повече подробности, а Вени обясни, че чисто физически най-много ѝ допадат ромите.

 

Венета заяви още, че след като преди време споделила впечатлението си, че „телевизията манипулира“, е получила заплаха, че ще я глобят 10 хиляди лева. Сега обаче след като договорът й бил изтекъл тя била готова да разкаже всичко.

 

Тя заяви, че от своя приятел знае, че „Радо и Нико взимат 8 милиона, а правят шоуто за 4 и другите пари си ги взимат.“

 

Костова споделя още, че подготвя книга, в която ще разкаже всичко. Включително как й се е налагало да краде храна от караваните на екипа, защото това, с което хранели участничките, било „супер гадно, супер гнусно, просто ти казвам гнусна работа…“.

 

Разкритията на Венета от кухнята на предаването продължават с това, че Ергенът не спял при тях а на друго място „А, той ако спеше при нас ония щяха направо да го изнасилят.“, описва сексуалния глад на жените във Вилата.

 

Секси миньончето издаде още, че никоя от участничките не получава хонорар. Ергенът Виктор също не бил взел пари по нейна информация, но все пак след края на шоуто всеки има възможност да осребри споходилата го слава с пари от рекламни договори, както се случило при нея.

 

Венета обаче продължава да недоволства от продуцентите:


„Познавам моите продуценти и знам колко са стиснати. Те просто искат да вземат каквото могат от образа, от човека, да му изстискат душата, да му изцедят всичко и да го захвърлят…“, и добавя –„две години съм мълчала, сега мога да кажа някои неща, защото съм била излъгана и използвана, но има и неща, които до живот нямам право да разказвам. Подписала съм и такива клаузи и постоянно ме плашат с глоби и неустойки, и че ще ме съдят ако говоря.“.

 

Прави впечатление, че на Венета, чийто настроения се смениха няколко пъти по време на интервюто, някои думи й бягаха, а други ги объркваше, на няколко пъти тя псува ядосано по адрес на продукцията, и очевидно още не е преживяла разочарованието от цялото това приключение, в което се е забъркала.

 

Със сигурност думите й ще разгневят продуцента на „Ергенът“ Радослав Тушев и той ще потърси отговорност на Венета за казаното.

 

За бъдещите мераклийки за слава остава да се замислят и сами да преценят на какво са готови за да участват в подобно предаване.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза