Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разведени! Софка и Гринго официално вече не са семейство! За пари ли беше сватбата им?!

Ромската перла Софи Маринова официално е разведена с Гринго

В края на юни съдът в Етрополе е заседавал по делото за раздялата, внесено от Софка по член 50 от Семейния кодекс по взаимно съгласие и само с едно явяване пред магистратите, семейството е разтрогнато.

Решението на съда трябва да излезе в началото на следващата седмица.

След само 5 месеца брак Маринова и Гринго свалиха халките от ръцете си. Твърди се, че айтозлията Тодор Давидов системно ѝ посягал, той остригал певицата, както и че счупената ръка на талантливата изпълнителка на "Стари рани" е негово дело.

Само преди дни тя най-накрая свали черния гипс от ръката си, писа ПИК.

В последно време Маринова се появява и снима единствено в компанията на сина си Лоренцо, което подхрани съмненията, че тя и Гринго са разделени. Оказа се, че те не просто не си говорят, а междувременно са подадени и документи за развод.

Така се потвърждават съмненията, че шумно рекламираната сватба на Софи, отразена от всички медии и събрала над 250 гости всеки, от които е направил щедър дар на младото семейство, е била само за да се съберат известно количество пари. 

Припомнете си, че много от колегите и приятелите на Софи Маринова не уважиха събитието, защото не удобряваха избора й на мъж за тази важна житейска стъпка с него. 


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза