Меню

Избрани новини

Звездите

Много тъжно - Лили Иванова едва се държи на краката си (задкулисно видео)

Очаква се концертът й през декември да бъде прощален с публиката

 

В социалните мрежи се появи видео, което сериозно разтревожи почитателите на 85-годишната прима на българската естрада Лили Иванова.

От него се вижда, че Лиленце Пиленце вече едва се държи на краката си и се налага двама от асистентите й да са постоянно плътно до нея, придържайки я, за да не падне. Изглежда, че тя използва здравите момчета вместо патерици и вече никъде не излиза без тях.

Клипът е заснет зад кулисите и показва как Лили се подпира за двама охранители, които й помагат да излезе на сцената. Крехката прима е възкачена на неизменните си 15 сантиметрови токчета и видимо залита, а мъжете буквално я влачат по пътя й към сцената.

Вероятно това може да послужи и за обяснение на слуховете, че концертът, който подготвя през декември, ще бъде прощален. Макар Иванова да не е съобщила, че окончателно слиза от сцената, меломаните са точно с такова очакване.

 

 

„Човек трябва да знае кога да спре и да го направи с достойнство. А тя на 85 години не спира да ламти за пари. Жалка картинка“, гласят злобни коментари под видеото.

Нейни колеги също я укоряват за това, че през всичките години на успешна кариера Лили не е направила нито един благотворителен концерт. Макар че според нейни близки тя дарява много средства за благотворителни каузи, но не се хвали с тези жестове на щедрост и благородство.

В момента билетите за концерта й в зала „Арена София“ се продават на цени между 60 и 350 лева. Очакваната чиста печалба за певицата е около 1 милион лева.

Клюкарите насаждат съмнението, че заради здравословното си състояние, легендата ще бъде седнала на столче по време на представлението.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза