Меню

Избрани новини

Клюкарник

Софи Маринова - звезда без блясък

Една от най-ангелогласните чалга изпълнителки у нас е известна, заможна и обичана, но води обикновен, лишен от лукс живот

Любимката на поп-фолк феновете Софи Маринова, отскоро Давидова, се радва на всенародна обич и внимание, мега популярна е в цяла България, че и в чужбина, но в никакъв случай не може да се твърди, че води живот на висша персона.

Въпреки славата и парите певицата от ромски произход не забравя откъде е тръгнала и е успяла да съхрани в себе си човешкото, живеейки обикновено като повечето средностатистически българи.

Както си личи от снимки на нея и семейството й, шернати в социалните мрежи, Софчето не робува на изкуствения лукс и блясък, в които повечето родни звезди се опитват да обвият своето съшествувание.

От фотосите е видно, че трапезата на Софка е напълно обикновена, без шикарни покривки, позлатени прибори, виенски порцелан и чешки кристал.

А самата непринудена изпълнителка си пийва бира директно от шишето.

На масата има и пластмасови шишета с минерална вода, филии с хляб, непретенциозни съдове, семпла покривка и... една тава за разкош.

Софи не се стеснява да демонстрира начина си на живот, въпреки, че знае 2 и 200.

Наскоро тя беше на турне в Щатите, откъдето се завърна изморена, но доволна от спечелените хонорари.  

Носят се слухове, че колежките й от бранша се възмущавали на демонстрирания непукизъм и обикновеняшко съществувание, мръщейки се, че тя е звезда и трябва да води живот на звезда.

Но Софка си е Софка, и именно в това е нейният чар и непринудено излъчване.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза