Меню

Избрани новини

Клюкарник

Не са еснафи! Гущерови купиха Мерцедес на малкия и държат всички да научат за това! (снимки)

Родителите сами се похвалиха със скъпия подарък

 

Уикенда завърши звездно за милионерското семейство Светлана и Християн Гущерови.

 

От началото на седмицата класическата двойка плеймейтка – богаташки син, са в полезрението на медиите с голямо житейско постижение.

 

Щастливите родители направили първия луксозен подарък на невръстния си 2-месечен син - Кристиян-Валентин, а новата му луксозна "играчка" е повече от зашеметяваща, като липсата на въображение у някои репортери ги кара да повтарят думата „луксозно“ до припадък.

 

Става дума за автомобил от немския гигант "Мерцедес", на който малкия Гущеров ще се забавлява, докато не порасне дотолкова, че сам да поиска нещо по-голямо.

 

Разбира се, става дума за играчка, а не за истински джип, но се подчертава, че сумата платена за подаръка със сигурност е повече от непосилна за всеки средностатистически българин.

 

Вероятно Светлана и Християн са решили още от ранна детска възраст да развият у детето си страст към автомобилите. Самите те имат доста апетитни модели на същата марка в гаража си, които често сменят, подчертават „светските репортери“.

 

Проверка на LifeOnline.bg показа, че аналогични играчки могат да се намерят за около 350 лева, и както изглежда сумата не е чак толкова непосилна, колкото си мислят някои.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза