Меню

Избрани новини

Клюкарник

След бейби бума криза за детегледачки тресе родните знаменитости!

Все по-трудно се намират дискретни и сигурни домашни помощници

 

Бума на новородени звездни бебета през изминалата година носи доста проблеми на известните личности.

Колкото и грижовни родители да са те, ежедневните ангажименти на инфлуенсъри, актриси, певици, риалити звезди  и т.н., носи и допълнителни проблеми.

 

Един от тях са детегледачките, на които виповете могат да се доверят, а нароилите се новородени свежда шансовете им до минимум.

 

Едва на скоро например свежата майка на близнаци Ася Капчикова успяла да намери помощ в отглеждането на двете си момчета.

 

„Шест месеца се справях почти сама, но все пак с две бебета е доста по-трудно… Търсих дълго, попаднах на много неподходящи. Но вече намерих човек, на който имам доверие.“, разказа пред репортер на LifeOnline.bg майката героиня.

 

 

Пред подобни проблеми са се сблъсквали и други родни ВИП родилки.

 

През изминалата година бебета родиха Алекс Раева, Петя Дикова, Светлана Гущерова, Луиза Григорова, Нанси Карабойчева, Гергана Плетньова, жената на Христо Калоферов, Олга Модева, Йоана от Фермата, жената на Димчо, Джулиана Гани, Енджи Касабие, Радина Думанян и други.

 

Бившата вокалистка на група "Мастило" Виктория Терзийска-Величкова също е в отчаяно търсене на нова детегледачка. Изпълнителката на "Твоите кафеви очи" се принуди да прибегне до издирване на правилния кадър чрез социалните мрежи.

 

Тя обясни за намеренията си чрез обширен пост в една от най-големите групи за търсене и предлагане на детегледачки във Фейсбук. Вики, която е майка на две дъщерички, не скри популярността си и към обявата си приложи собствена снимка с любимите си създания.

 

"Здравейте, казвам се Виктория и съм майка на две сладки момиченца на 4,5 и 1,5 години! Те са целия ни свят и се грижим с радост за тях, но ми трябва още помощ в отглеждането им", пише певицата, цитирана от HotNews.bg.

 

 

След това мастилената Вики признава, че жената, която в момента й помага в грижите за децата не може да бъде ангажирана постоянно и затова й се налага да търси още една детегледачка, тъй като бабата - нейната майка няма възможност да й помага.

 

 

Други пък се доверяват на известна агенция профилирана точно в помощ на заможни семейства с малки деца, които предлагат проверени кадри с гаранция за дискретност, сигурност и качество.

 

Някои предвидливи бъдещи майки се заемат с откриването на правилната домашна помощница още докато са бременни, защото са наясно с трудността на задача и предизвикателството, което ги очаква.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза