Меню

Избрани новини

Пикантерии

Лична драма у Гущерови! Дядо Добромир не се интересува от внуците си, макар и да са кръстени на него

Бившият депутат от БСП даже не честитил на Християн и Светлана наследника

 

Дори факта, че кръстиха второ внуче на негово име, не може да накара Добромир Гущеров да се заинтересува за новия член на милионерската фамилия.

Почти два месеца след идването на бял свят на първородния му внук, бившият депутат от БСП все още не е виждал наследника на сина си Християн и снаха си Светлана.

 

Причината не били нито спорове за наследство, нито подялба на бизнесите на двамата Гущерови, нито какъвто и да е конфликт помежду им, а това, че някогашният партиен функционер е подвластен на втората си жена, разнася се слух из обкръжението на фамилията. 

 

До неотдавна Гущеров-старши и съпруга №2, заради която се разведе с дългогодишната си спътница Анелия, живееха в Австрия, но в последните месеци изглежда са се установили в родината си.

 

Втората госпожа Гущерова най-редовно споделяла снимки в социалните мрежи, предимно от Енинския Балкан, където вероятно фамилията има вила. Предполага се, че поводът с мъжа й да изоставят живота си в странство е внучката на Диана, която се роди в началото на годината и в отглеждането на която бившата сервитьорка се е нагърбила да помага.

 

 

По стечение на обстоятелствата обаче дядо Гущеров бил поставен в ситуация, в която да му се налага да обгрижва повече внучката на жена си, отколкото собствените си внуци - Анелия Добромира и малкото й братче.

 

Дълги години Добромир Гущеров се надявал на внук, който да продължи известната фамилия.

 

По време на бременността на Гущеровата снаха обаче свекъра й най-ненадейно се отчуждил и престанал да се интересува какво се случва около предстоящото раждане, оплаквала се пред приятелки самата плеймейтка, пише ПИК.

 

Рязката промяна в поведението на главата на семейството озадачила младите родители. Но още по-голямо недоумение те изпитали, когато след раждането на Добромир Гущеров-младши не последвала никаква реакция от страна на дядото.

 

В близкото обкръжение на младите Гущерови подозират, че появата на мъжки наследник на дядо Добромир не се е харесала на втората му жена Диана, тъй като бебето автоматично се превръща в претендент №1 за наследството на именития си дядо.

 

Междувременно суеверия и панически страх от зли очи били в дъното на притесненията на Светлана Гущерова, за да крие дълго, че е бременна и после цял месец, че е станала майка на второ дете.

 

За раждането на второто й дете се разчу в средата на ноември, но преди дни стана ясно, че детето е дошло на бял свят много по-рано – още в средата на октомври.

 

 

Миналата седмица семейството направи погача за 40-ия ден от раждането.

След като сподели публично, че е родила син на мъжа си Христиан, гордата майка категорично отсече, че никога няма да каже точната дата, в която това се е случило.

 


На събитието присъствала Моника Валериева и още петима поканени в новия дом на младите Гущерови, за да отпразнуват 40-ия ден от раждането на момченцето и да го „орисат”, както повелява старата българска традиция.

 

Именно от видео на силиконката стана ясно, че детето е проплакало на 18 октомври – неделя, почти месец преди майката да разкрие за съществуването му.

 

 

Известно е, че тя се е допитала до астролог, който е препоръчал датата и часа на раждането. Не е известно колко е платила в столичния Майчин дом, за да направят планирана операция за раждане в почивен ден и то изчаквайки определен час до минута, в който бебето да бъде извадено на бял свят.Преди време отново Моника Валериева стана причина да се разкрие друга информация, която Сватлана уж ревниво пазеше. Става въпрос за датата на сватбата й с Християн. Младоженците споделиха за големия ден само с поканените на тържеството. Но приятелката им Моника публикува своята покана в социалните мрежи и по този начин разбули мистерията… Случайност? – Не мисля!

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза