Меню

Избрани новини

Клюкарник

Елза Парини: Невена Коканова ми каза, че се възхищава на това, което правя! (видео)

Снимка: Facebook/Невена Коканова

Най-известния драг артист у нас ще събира историите си в книга

 

Елза Парини пази топли спомени от познанството си с голямата българска актриса Невена Коканова, с която се запознали в края на 90-те години на Златни Пясъци.

 

Най-известната Драг кралица на републиката помни големият комплимент, който носителката на орден „Стара планина“ й прави след като е изгледала нейния спектакъл в прочутия по онова време Лейди Бар „Плиска“.

 

„Плиска беше като мавзолея в София, няма как да не си във Варна и да не дойдеш да гледаш "Тамара Найт Шоу". Идвали са много артисти, политици и хора от шоубизнеса. Покрай фестивалите във Варна през лятото идваха да се забавляват с нас и много актьори. Веднъж Кирил Аспарухов доведе Невена Коканова.“, спомня си мадам Парини.

 

„Тя и компанията й изгледаха нашият спектакъл. Когато свършихме, някой дойде и ми каза, че ме викат на масата на Невена Коканова. Когато отидох, Невена ми каза, че държи да се запознае с мен. Попита ме, всичко което е видяла „импровизация ли е?“. Обясних й, че няма как да имам сценарий, защото това са скечове, в които партньори са ми публиката и няма как да предвидя, кой какво ще каже. Така че всичко е пълна импровизация.“, разказа Елза пред Гала в „На Кафе“, където гостува по повод своя юбилеен спектакъл „30 година на сцена“.

 

През 90-те години на миналия век, "Тамара Найт Шоу" е първата и единствената по рода си вариететна програма изпълнявана от мъже в женски образи в България и поставя началото на Драг изкуството в страната.

„Попита ме имам ли режисьор, постановчик… Не, отговорих, че всичко съм си измислила и правя сама, докато колегите ми се преобличат за следващото си изпълнение. Тогава тя ме хвана за ръката, каза ми, че ми се възхищава, защото за да направи тя всичко това, на нея й трябват цял екип, сценарист, режисьор и … 3 месеца репетиции.“.

 

При Гала Елза разказа още интересни случки от своята 30 годишна кариера на драг артист, които смята да събере в книга и да представи със специален спектакъл.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Това е недостойно! Нямате ли поне капчица срам, че да сравнявате това природно недоразумение с най-видната българска актриса?!
23.01.2024 14:40 / Отговор
Ухото Kyw ti e problema?
26.01.2024 17:20

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати