Меню

Избрани новини

Музика

Победител в нов музикален риалити формат се отказа от възможността да се превърне в звезда! (снимки)

Финалът на "Ангелът на Гранд" се състоя на 10 октомври в лайф клуб "Брага"

 

Победителят в най-новото онлайн предизвикателство "АНГЕЛЪТ НА ГРАНД" 2023 организиран от Grand Music Studio се отказа от шанса да запише песен и да заснеме клип под менторството на продуцента Алекси Маринов.

 

Дениз Усеинов познат в уеб пространството като Демендоса бе участник във формата от отбора на момчетата. Въпреки че журито бе единодушно, че той разполага с потенциал и го обяви за Ангел на Гранд, той се отказа доброволно от титлата и договор с музикална компания Grand Music Studio.

 

С това си решение той се лишава и от възможността фирмата да продуцира първата му авторска песен и да заснеме видеоклип към нея, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

За решението си Демендоса съобщил със съобщение до създателя на формата г-н Алекси Маринов:

"Здравей. Исках да ти кажа, че ще откажа поради лични причини. Въпреки това се надявам, че ще останем в добри отношения. Благодаря за всичко.", това Дениз Усеинов изпраща лично до г-н Маринов продуцент и собственик на музикална компания Гранд Мюзик Студио.

 

От продуцентската компания излязоха с официално съобщение по темата:

 

 

„Информираме ви за случилото се, защото смятаме, че така е редно. Веднъж заради имиджа на самото онлайн предизвикателство за да се знае, че ние държим на обещанията си и отстояваме решенията си, веднъж заради хората, които са го подкрепяли и ще очакват от нас да му издадем песен и веднъж заради всички бъдещи участници в следващи формати, които не трябва да остават с грешни впечатления към нас.

 

 

Факт за това е победителката от отбора на момичетата " АНГЕЛЪТ НА ГРАНД " 2023 -та Нина Георгиева вече с артистичен псевдоним МАЦА, която подписа своят договор с музикална компания Гранд Мюзик Студио и вече се работи по нейната първа, самостоятелна, дебютна песен.

Ние в GRAND работим с творци, които имат желание да постигнат успехите си при нас и никого не можем да накараме насила да се развива, защото тогава я няма, липсва онази истинска магия, онази топла атмосфера, човешко отношение и професионализъм, които са неизменно нужни за създаването на един музикален шедьовър."

 

Така коментира г-н Алекси Маринов решението на Дениз Усеинов – Демендоса.

 

 

Екипът на Grand Music Studio пожела много успехи, здраве и попътен вятър на Дениз: Където и да си, да помниш, че твоят професионален път тръгна от GRAND MUSIC STUDIO. Дано да сме били трамплина, който ти е бил нужен за да поемеш по пътя на музикалните постижения.

 

Дано да си събрал от нашата сцена достатъчно кураж, смелост и самочувствие с които да заявиш себе си категорично. Винаги да помниш първата си сценична треска и първият блясък на прожекторите те бяха на сцената на GRAND, пишат още от компанията в своята страница.

 

 

Форматът „Ангелът на Гранд“ се провежда от шест месеца, в които млади творци в желание да получат своите първи стъпки на голямата сцена изпращаха свои видео изпълнения, а комисия от професионалисти избираха финалистите.

 

За целия период на предизвикателството кандидатстваха над 1500 човека, от тях напред продължиха 100.

До първи кръг стигнаха 25, от които след 5 онлайн кръга в различни стилове - на финал останаха 11.

 

 

Десет от тях се качиха на сцената за финална музикална битка, която се състоя на 10 октомври в столичният лайф клуб „Брага“.

 

 

Водещ на шоуто беше вездесъщата Елза Парини, а места на съдийските кресла заеха тиктокърката Глориа Йорданова, гласовитата певица Таня Маринова, балканския великан на ромската музика Сашо Димитров – Жокера и създателя на формата г-н Алекси Маринов.

 

 

За Ангел на Гранд от отбора на момичетата бе избрана Нина Георгиева вече с артистичен псевдоним МАЦА. Голямата награда на публиката получи Стефан Стефанов.

 

 

За почетни изпълнители на Гранд бяха обявени Сашо Димитров – Жокера и Таня Маринова. За качествения звук на изпълненията се грижеше небезизвестният шоумен DJ VANDI.

 

 

 

На сцената в лайв клуб "Брага" свои авторски изпълнения направиха, Антонио, Нурджихан, Демо, Адел и звездите от журито.

Меломаните тръпнат в очакване на видеопродукцията от финала на предизвикателството, който беше заснет от професионален екип и скоро ще бъде публикуван в канала на студиото.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза