Меню

Избрани новини

Риалити

Изплуваха тайни от снимките на „Ергенът“: Алек бил пиян като кирка на повечето срещи!

Има ли проблеми с алкохола Ерген №1 на България Александър Младенов?

 

Този въпрос гърми в интернет форумите, след появилите се упорити слухове, че Алек често злоупотребява със спиртните напитки, пише Интриги.

Хора от обкръжението на иначе чаровният принц разкриват, че нерядко посяга към чашката. Зрители също доловиха подобно поведение, като неведнъж по време на синхроните хващаха Алек да фъфли и преплита езика. От продукцията дори се налoжи да му слагат субтитри, за да се разбере какво говори.

АНКЕТА:Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

Нещо повече – по време на срещата му с Виктория, когато двамата се отдадоха на интимни страсти, източници от екипа на предаването твърдят, че Ергена е бил пиян на кирка. Затова и си позволил прословутото „проникване“ пред камерите, докато двамата бяха във водата.

„Още на плажа Алек започна да залита и заваля думите и от екипа го посъветваха да се отрезви с нощно къпане. Никой обаче не предполагаше какво ще се случи във водата“, разкрива човек от бекстейджа на „Ергенът“.

Негови близки пък признават, че често се случва да дави проблемите си в алкохол, а в стресова среда като риалити шоуто със сигурност питието е било най-добрият му приятел.

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза