Меню

Избрани новини

Клюкарник

Злопаметност? Лили Иванова попари мераците на Деси Банова да пее на сватбата й с Плевнелиев

Естрадната певица не искала да прости на президента

Лили Иванова е отклонила примамливо предложение от синоптичката Деси Банова да пее на лятната й сватба с бившия президент Росен Плевнелиев.

Естрадната прима е преустановила в зародиш опита на Банова да я наеме като специален гост-изпълнител за венчавката.

Според думите на приближените до Лили живата легенда на естрадата е била подложена на настойчиво ухажване.

Десислава напоително обяснила на певицата, че тя е любимата на нея и на цялото й семейство и че мечтата й е да пее на сватбата й.

Бъдещата булка обещала, че ще изпълни всички изисквания на Лили и ще се съобрази с желанието да пее на специално изградена за целта сцена.

Макар по време на разговорите им да не се стигнало до обсъждането на хонорара на кубратската звезда, амбициозната блондинка подхвърлила, че парите не са проблем, пише седмичник, цитиран от ПИК.

Известно е, че Лили прибира по 50 000 лева, за да пее на сватби, но и че има навика често да отказва покани, без да изтъква причина.

Точно така се случило и при преговорите с Банова. Синоптичката получила категоричен отказ от Иванова, като Лили изтъкнала, че не й се пътувало извън България.

От антуража й коментираха, че истината се крие в това, че певицата не понасяла Росен Плевнелиев. Смятала го за мухльо, доста досаден при това.

Той бил и единственият държавен глава, който не й честитил с телеграми и цветя рождените дни и не я поздравявал за концертите, които изнасяла.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза