Меню

Избрани новини

Звездите

Гала насмете Деси Банова и палавата й дъщеря в студиото на „На кафе“

Снимка: NOVA / кадър от предаване

Доведената щерка на Плевнелиев се оказа разглезена и хиперкативна

7-годишната дъщеря на Деси Банова успя да опъне нервите на водещата Гала по време на гостуването й в предаването „На кафе”, пише ХотАрена. 

Малката палавница Йоанна се развихри в студиото, изпочупи всички великденския яйца, предвидени за останалите гости, и изяде поставения на масата козунак.
„Ама добре си хапва!”, с доза ирония отбеляза напрегнатата Гала, а престорената й усмивка не можа да убеди банова в добронамереността й. В крайна сметка, водещата не издържа и смъмри детето да не пипа яйцата.

Докато момиченцето бушуваше на територията на Нови хан, майка му седеше на диванчето безучастно и не му отправи забележка. Феновете на предаването побързаха да коментират, че детето изглежда много разглезено и упрекнаха родителите му за методите им на възпитание.

„Още преди няколко години Йоанна гостува в „На кафе” с майка си и овърша студито на Гала. Даже привикаха човек от екипа да я дундурка, защото стана неудобно с това „чудо” в ефир”, припомнят паметливи зрители, предават от Уикенд. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза