Меню

Избрани новини

Звездите

Лили Иванова с емоционална изповед (видео)

Снимка: БНТ / Панорама

„Дори престъпникът има нужда от любов“, отбеляза певицата

„Българинът трябва да спре да мрънка, а да се научи да работи. Аз съм щастлива, защото работя.“. Това каза в емоционално интервю в "Панорама" обичаната българска певица Лили Иванова. От телевизионния екран тя поздрави всички медици, като припомни, че е работила като медицинска сестра, пише ПИК.

"Не зная дали мога да си позволя една много елегантна забележка - нека хората да са по-толерантни към тези, които искат да им помогнат", поясни Лили Иванова.

"Не знам как съм си избрала да пея за любов. Може би е станало спонтанно. Господ така е решил, а той е любов. Всеки човек, даже престъпникът, има нужда от любов. Май не остана нищо друго за пеене", категорична е примата.

"Ако някой си въобразява, че вече е на мода, той е фалирал, свършил. Не трябва да си въобразяваш, че си най-великият. Ако лежиш на старата си слава, не става. Музиката вече е различна. Човек трябва да върви напред. Публиката е най-важна. Хората са си платили билет, за да дойдат на моя концерт в тази безработица. Няма музика за целия български народ или за целия свят. Всеки има собствено предпочитание. Не се сърдя на никого, че не харесва моите песни. И аз не всичко харесвам. Има отчуждение днес. Хората станаха по-лоши. Макар че аз най-малко имам право да се оплаквам от това, защото получавам много обич и аплодисменти", призна великата Лили. 

"Аз живея само вкъщи, в колата, в хотела, в гримьорната и на сцената. Много скромен е животът ми. Ако не бях взела нещата в свои ръце през годините на тази псевдодемокрация, не бях седнала да помисля какво да правя, никой нямаше да се сеща за Лили Иванова. В България шоубизнесът нито е нито шоу, нито е бизнес. Тук има програмки разни", категорична е певицата.

"Славата не е самоцел. Имаме много известни с това, че са известни. И какво от това? Аз не обичам да хленча и да се оплаквам, това унищожава моите врагове. Нямам мечта, имам планове. Когато ги изпълня, сбъдвам си мечтата и продължавам напред", поясни Лили Иванова. 

В най-новият й албум има три песни по текстове на Стефан Вълдобрев. Тя много внимавала да "не пее глупости". "Вълдобрев написа такива неща, които ме разтърсиха. Аз съм пяла много хубави текстове и то на най-великите ни поети. Още в началото на кариерата си внимавах какво пея. Един текст трябва да бъде послание. Първо искам да прочета текста, за да разбера става ли той за песен", каза Лили Иванова.

Живко Петров участва за първи път при нея като композитор в новия й албум, в който има и песни по текстове на Мартин Карбовски.

Цялото интервю на Лили Иванова с Бойко Василев вижте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза