Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Лили Иванова крие в тайна смъртта на сестра си

Трагедията сполетя певицата миналата седмица, погребала роднината си далече от хорските погледи

Лили Иванова се опита да забули в тайна голямата трагедия, която я сполетя. Миналата седмица Лиленцето изгуби един от най-близките си хора. Преди дни на 80 години почина нейната сестра Магда. Тъжната вест сподели близък до примата, научи LifeOnline bg.

„Лили е съсипана след кончината на най-близката й родственица, за която полагаше неимоверни грижи”, цитира източника Блиц. Въпреки ужаса обаче Лили успяла да запази присъствие на духа и сама да организира погребението на сестра си.

По изричното желание на звездата церемонията е минала тайно и с присъствието само на шепа близки хора. Пак по нейна прищявка точният ден на кончината остана тайна, но за смъртта на близката се заговори миналата сряда.

Каката, която е с три години по-възрастна от иконата на българската естрада, е погребана в частен траурен парк в София. „Лили беше категорична, че не желае гробът на Магда да е в родния Кубрат, тъй като няма намерение на бие по 400 км, само за да запали свещ и да положи свежи цветя пред последния дом на сестра си”, обясни запознатият с драмата.

Засега не са ясни причините за кончината на Магда. В артсредите обаче се говори, че 80-годишната дама се е залежала в панелния си апартамент в столичния кв. „Банишора” след дълго боледуване. Затова и в гилдията спекулират, че вероятно Магда си е отишла в следствие на общо изтощение от старческите болежки.

Въпреки че Лили и Магда години наред не си говореха, смразени поради неуредени спорове за наследствени имоти, последните две петилетки сестрите отново се сближиха. Не е тайна, че софийското жилище на каката е личен подарък от примата. При все, че апартаментът не е в особено престижен квартал, по-голямата сестра отказвала да се премести в дом в някой от елитните райони. Като легенда се носи, че преди много години Лили сама издействала на сестра си софийско жителство и подслон. Каката много приличала на родственицата си, а имала и същия чепат характер като нея.Коментари (1)

asdsd Aman ot taq bezdarnica vikachka nekadarna xaxaa
31.10.2017 02:29 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза