Меню

Избрани новини

Клюкарник

Първи снимки на бременната Деси Банова! Ясно е къде ще роди президентското бебе

Снимка: Мартин Атанасов - Агенция ПИК

Изпод дантелената рокличка личи вече оформеното й коремче

Бременната приятелка на президента до 2017 г. Росен Плевнелиев беше изловена от зоркото око на папарак на ПИК по време на връчването на наградите на фондация „Стоян Камбарев” за откриване, насърчаване и подпомагане на млади творци в областта на изкуството.

Фондацията ежегодно връчва наградата „Стоян Камбарев” за оригинален и нетрадиционен поглед в изкуството и за безспорно високо и забележително постижение. Тази година церемонията е в Сити Марк Арт Център.

Деси и Плевнелиев пристигнаха с черен автомобил, облечени като младоженци. Синоптичката беше избрала бяла дантелена рокличка доста над коляното и аксесоари в телесен цвят, а президентът -  черен костюм с вратовръзка, кореспондираща си с обувките на Банова. Плевнелиев остана верен на себе си, гримасничейки смешно към околните, докато синоптичката се усмихваше загадъчно. Бившият държавен глава не изпускаше ръката на любимата си. Под дантелената рокля на Банова личеше леко заобленото й коремче, тя е в 4-5 месец на бременността си.

Преди дни стана ясно, че двамата чакат бебе през есента. Това ще е четвърто дете за Плевнелиев, който изгуби трагично сина си Филип, на 14 г., заради вродено заболяване на сърцето. За Деси пък ще е втора рожба. Двамата се придвижиха до залата за церемонията хванати за ръка. 

Преди да роди, Десислава Банова официално ще получи фамилията Плевнелиева - двамата вече съобщиха, че планират да сключат брак. Очаква се церемонията да бъде извън България. По този начин бъдещото семейство се надява най-личните моменти от празник им да не станат достояние на медиите.

Най-щастлива от новината за очакваното бебе била дъщерята на Банова от първия й мъж - 7-годишната Йоанна. Тя се вълнувала дори повече от майка си и доведения си баща, тъй като е едно дете на родителите си и отдавна искала братче или сестриче, като повече клоняла към сестричка, за да си има компания в чисто момичешките игри. 

Според източници на ПИК, Деси Банова ще роди във Втора специализирана акушеро-гинекологична болница за активно лечение "Шейново". Преди седем години тя се довери на д-р Велев за раждането на Йоанна и многократно е изтъквала не само професионализма на екипа му, но и на всички специалисти в държавната болница.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза