Меню

Избрани новини

Пикантерии

Стивън Сегал се забърка в сексскандал с известна българка (видео)

Гери Дончева разказа за странните прищевки на екшън актьора

Холивудския актьор Стивън Сегал искал от модела и телевизионен водещ Гери Дончева нестандартни услуги, научи репортер на LifeOnline.bg.

Докато работела за него като личен асистент няколко пъти екшън звездата поискал от нашенката да му масажира ходилата му. Това се е случило по време на европейското му турне. Гери му отказала като обяснила, че това не влиза в задълженията й. Въпреки това след няколко дни той отново настоял да получи масаж по гърба и лимфните възли.

Гери Дончева по време на работата си за Стивън Сегал

Гери Дончева изпревари Дядо Коледа

"Физически не ме е насилвал по никакъв начин", разказа чрез включване от Банкок Гери в предаването „На кафе“, но отдава това на факта, че е популярна личност в България и това нямало как да остане скрито.

Дончева разказа още, че той често искал от нея да наема азиатки, защото те не били готови да направят всичко. В крайна сметка Гери напуснала, и дори не получила полагащото й се заплащане.

Андрей Слабаков, който също бе в студиото, потвърди, че Сегал има тежък и неприятен характер. Но той коментира, че е нормално един мъж да отправя анонси към красива жена и след като тя му е отказала, той не вижда проблем.

Актъорът и продуцент Стивън Сегал беше обвинен в сексуален тормоз от актрисата Рейчъл Грант.

Гери ДончеваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза