Меню

Избрани новини

Звездите

Стивън Сегал няма да живее в Русия

Актьорът може да разчита на социална пенсия ако се регистрира във федерацията

Американският актьор и руски гражданин Стивън Сегал пристигна за снимки в Москва и заяви, че се чувства в новата си страна като у дома.

"Харесва ми да живея тук, чувствам се като у дома си тук, наистина. Често идвам в Русия, но не планирам да живея тук постоянно, обичам да пътувам, снимам много в Америка, Япония, Тайланд и други страни.", казва пред агенция ТАСС Сегал.

Актьорът заяви, че има "седем деца и те живеят на различни места по света." Сега в Русия пристига за да участва във видео видео клип на певеца Емин Агаларов.

Стивън Сегал получи руски паспорт от Владимир Путин през ноември миналата година. Президентът отбеляза, че двамата са обсъждали "доста дълго време," плана си Сегал да получи руско гражданство и се съгласили, че това "би било абсолютно деполитизиран акт."

Пенсионният фонд на Руската федерация увери, че актьорът може да очаква да получава руска социална пенсия в размер на около пет хиляди рубли (155 лева), но само при наличието на руска регистрация от октомври, след навършване на 65-годишна възраст.

Стивън Сегал е актьор, продуцент, сценарист, режисьор, музикант и специалист по бойни изкуства. Наскоро той съобщи, че има руски, беларуски и бурятийски корени.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза