Меню

Избрани новини

Звездите

Ограничителна заповед! Коя е новата на Митко Динев и защо Дарина Общата тормози Емануела?

Следващия материал изразява позицията на автора, сайта LifeOnline.bg не се обвързва с неговото мнение и го публикува без корекции

Дарина Аврамова - Общата, която по случайност и за малко нашумя през последните дни в медиите иска да става известна на гърба на Емануела. Този е извода от изявите на Общата в няколко сайта. 


Тя даде интервюта, в които се оприличи на светица и оплю доскорошната си приятелка Емануела. Сайтът HotArena има лични впечатления както от Общата, така и от кауза й със звездата на Пайнер. Затова взима отношение правейки единствено логичното - разкривайки истината.

Позицията на автора, която ще прочете по-долу най - вероятно няма да прилича на изискана журналистика. Защото няма как когато се пише за миндил да е изискано. Ще прочете думи и определения, които са далеч от приличния език. Но това е защото нещата, за които пишем, не са прилични. 

Ако сте гнусливи не четете този текст. Той е и последния, в който обръщаме внимание на това лице. 

Коя е Дарина Аврамова? Всъщност никоя. Селянче от Несебър. С вид на травестит. Апропо и с такъв характер. Общата се оплаква, че в медиите била пусната нейна снимка направена от Емануела в момент, в който тя била подута от хранително отравяне. Обаче на всички снимки Дарина изглежда подута. Което е нормално защото телосложението й е кравоподобно. Като в това се включат и гравитационно увисналите й балкони. Двойничката на Урсула просто е доста далеч от образа на хубаво момиче. Нека да не живее в илюзии. А и дали наистина е имала хранително отравяне или пък е прекалила с пудра захар? 

Аврамова твърди, че започва атака срещу Емануела защото тя уж била засегнала детето й.

Госпожице Обща, като стана въпрос за деца е много долно да се замесват деца в конфликти между големи хора. Още по - грозни са вашите заплахи от преди месец, че лично ще станете свидетел на Димитър Динев, ако той заведе ново дело за родителски права на сина си Митко. Родителските грижи за Малкия Митко са присъдени от Темида на Емануела. Тя е неговата майка и тя се грижи перфектно за него. Татко му има задължението да плаща издържа от 250 лв. и право да вижда сина си в дните определени за това. И точка по въпроса. За сметка на това води вашия син по заведения в Арбанаси, в които е пълно с к*рви. Може би така е нормално. А вие по много грозен, подъл и долен начин атакувате сина на Емануела. А защо пропускате, че срещу вас има жалба в полицията да не се приближавате до сина на певицата? Та от какво ревете сега Дарина? 

В интервюто, в което иска да става известна Аврамова твърди, че Емануела преди време се била лепнала за нея защото имала заведение на морето и можела да разбира клюки за Митко Динев.

Първо, клонинга на Урусула лъже като цигане. Тя няма и не е имала заведение. То е било на гаджето й. Той пък я изгонил. Защото тя му слагала големи рога с многобройни разклонения. А колко събирала клюки за Динев стана ясно официално. От клюка на клюка и хоп в кревата му, без да губи много време. 

Поради осъзната липса на самочувствие и яки комплекси Общата имала фикс идея да се докопа до бивше или настояще гадже на звездата на Пайнер. Преди да се отдаде на Митко Динев тя се е опитвала да сваля и сегашния приятел на Емануела. 

Митко Динев и Емануела
Госпожица Урсулова твърди, че Емануела имала интерес от нея. Това не само, че е лъжа, ами е и мега нагло. Тя изкара почивка в Рим заедно с певицата и нейния приятел. Разбира се без да плати нито лев. В Рим даже се нацупила защо не й подарили едни обувки, които харесала. Емануела и беше платила и билет до Лондон да ходи с нея на участие. Дори я беше снимала в клип. Тези три примера са само съвсем малка част от използваческата същност на дебеланката от Несебър. 

Общо взето единственото вярно от интервютата на Дарина Аврамова е, че е гаджето на Митко Динев. Това може да е хвалба за нея, но си е чист срам за момчето. Общата много добре знае каква е единствената причина Динев да и обърне внимание. И кого иска да дразни с това. Ако не знае не е лошо да разбере. След тази така наречена връзка Динев ще си остане Динев, макар и баджанак с много мъже. След като Аврамова гнусно оплю бившата си приятелка, Емануела ще си остане Емануела. Тази която я слушат и обичат милиони и пълни дискотеките, и кръчмите. Дарина Аврамова обаче ще си остане Общата. 

Всъщност, коя беше тази?

Източник ХотАена

ЕмануелаКоментари (1)

Катя пусти съд за вас, глупаци
09.01.2018 14:51 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза