Меню

Избрани новини

Риалити

Фамилия Каканашеви възроптаха срещу „Вип Брадър“

Снимка: НОВА / Вип Брадър

Тя била толкова добра и отстоявала нещата, в които вярва, а лошия екип я подлагал на постоянен тормоз

Пишман випаджийката Миглена Каканашева успя да си навлече гнева на продуцентите на Вип Брадър с безкрайните си бойкоти и претенции, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Вечното непоклатимо желание на Катеричката на Биг Брадър всичко да се случва според нейните бизнес планове и желания видимо забавляват редакторите на шоуто, които нехаят за хистеричните изблици и зле прикрити ПР ходове на Куку Шанел от Раковски.

Фамилията Каканашеви обаче, явно не разбират от шоу и са решили, че от продукцията умишлено тормозят смеещата се като магаре тяхна роднина.

Според семейството от Раковски, редакторите нарочно създавали седмичните мисии, водени от стремежа си да натискат „кризисния бутон“ на амбициозното миньонче, пише Сикрет.бг.

Цялата рода негодували, че твърде често предизвикателствата към Съквартирантите са целенасочено уязвяващи Миглена, която била достатъчно пряма да признае, че винаги прави нещата, в които вярва, и на които се е посветила – „на живот и смърт“. Което с две думи означава „Аз съм инат и ще става само на моето!“

Докато задачите за едни били такива, в които да блеснат, да покажат положителните си черти, то Брадъра всячески подлагал на тормоз Мегзито, при това и чисто вербално, когато не е чрез мисии, ревтуни за тежката участ на съселянката си цял Раковски.

Етикети, подмятания, заклеймяване и т.н., били малка част от провокациите, с които екипът на риалити формата се забавлявал на гърба на вечно недоволната и всичко знаеща бизнесгърла, допълват обвиненията си сплотеното семейство.

Най-недоволна обаче била нейната майка – Магдалена, която едва сдържала гнева си, заради терора върху дъщеря й. Тя все по-често избухва в профила си във Фейсбук и дори планирала да прибегне до съд, заради безспирния тормоз, който екипа упражнявал върху и без това лабилната психика на Каканашчето.

Съквартирантите, екипът пък и цяла България обаче вижда, че Миглена сама дръпа дявола за опашката с безконечните си изцепки, пререкания, изисквания и уговорки. Неведнъж тя беше улавяна в измама, лицемерие и смяна на мнението като фурнаджийска лопата.

Аматьорските й напъни за манипулиране на всички и всичко на всяка цена, и редкия им успех са в дъното на вечната неудовлетвореност на кралицата на евтиния трикотаж.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза