Меню

Избрани новини

Звездите

Погнаха и Марая Кери за сексуален тормоз

Снимка: официално видео

Карала охраната си да я гледа как прави секс

Тия дни адвокатските кантори в Холивуд изживяват истински ренесанс.

Дела за сексуален тормоз летят във всички посоки. Обилно и по много.

След крупните скандали и обвинения в сексуални посегателства с участието на продуцента Харви Уайнстийн и актьора Кевин Спейси, изненадващо на пангара попадна и позалязлата дива Марая Кери.

 

Обвиненията идват от охранителната фирма, която се е грижила за сигурността на певицата в последните 2 години.

Според Майкъл Анело, собственик на компанията, охранявала самозабравилата се Марая до май тази година, бившата хит мейкърка си е позволявала доста фриволно поведение.

В обвинителният акт Анело посочва, че изпълнителката на хита "We Belong Together" редовно е наричала него и колегата му "скинари", "нацисти" и "членове на Ку-Клус Клан".

 

 

Публикация, споделена от Mariah Carey (@mariahcarey) на%месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Марая Кери

Охранителите обвиняват певицата, че ги е принуждавала да стоят "максимално близо" до нея дори когато е правела секс с любовниците си, водена от "желанията" си "да бъде гледана как го прави".

Анело посочва и случка от почивка на изпълнителката в Сан Лукас, когато го повикала в стаята си да ѝ премести багажа и му се появила почти гола, облечена само с "широко отворено, абсолютно прозрачно бельо".

Адвокатите на Марая Кери на този етап не отричат обвиненията и посочват, че нямат право да коментират случая, тъй като в момента преговарят с охранителната фирма за евентуално извънсъдебно споразумение.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза