Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тийн идол от Backstreet Boys бе обвинен в изнасилване

Пореден секс скандал взриви шоубизнеса

Американската певица и актриса Мелиса Шуман обвини бившият вокалист от момчешката банда Backstreet Boys Ник Картър в изнасилване. Тя описва в подробности за инцидента в своя блог.

Според актрисата, инцидентът се е случил, когато е била на 18 години. Тя партнирала на Картър в телевизионен филм. Мъжът я поканил в дома си. Там я целунал. Когато Шуман казала, че не иска да прави такива неща, той много се ядосал и я принудил да прави орален секс. След това, певицата твърди, че Картър я завлякъл в една стая и я изнасилил.

"Той ме хвърли на леглото и се качи върху мен, казах му, че съм девствена и не искам да правя секс. Казах му , че се пазя за бъдещия си съпруг, повтарях го отново и отново, а той прошепна в ухото ми ...." Аз мога да бъда твоят съпруг"" - пише Шуман.

Жената разказва, че след това е трябвало да се качи с Картър на сцената. Мениджърът й бил близък приятел с изпълнителя и я разубедил да подава жалба в полицията. Според нея, тя решила да разкаже тази история, след като видяла статия в интернет за това как Картър веднъж посегнал на своя фенка.

Мелиса Шуман е бивш член на поп групата Dream. Екипът просъществува в периода 1998-2003. Като актриса тя участва във филми като "Любовта не струва нищо", "Теория на съблазняването" и "The Hollow".

Ник Картър участва в оригиналния състав на Backstreet Boys от основаването на групата през 1993 г., но през 2002 г. напуска бой бандата и започва солова кариера.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза