Меню

Избрани новини

Клюкарник

Сделка или Не? Деси Банова изтъргува сватбата с Плевнелиев

Булката договорила рубриката си в телевизията, при условие, че всичко за сватбата и връзката й минава първо при тях

Деси Банова съвсем отскоро е с нова фамилия, но вече е успяла да осребри брака си с Росен Плевнелиев. Бившата синоптичка, повишена във водеща на рубрика, е сключила сделка с работодателите си от Нова тв, за да си гарантира, че мястото ѝ в медията няма да изстине. Защото нищо не е сигурно - както онзи ден беше булка, така утре може да е бивша г-жа Плевнелиева, предвид страстта на най-богатия ни президент към сватбите и подменянето на съпругите.

Преди седмица синоптично-политическата сватба най-накрая се състоя, след като месеци наред булката се заричаше да се омъжи на чужда земя.

На бутиковата церемония в една от столичните ритуални зали Десислава се врече във вечна вярност на политика с два брака само пред неколцина свидетели - майка си, дъщеря си, синовете на Плевнелиев и кумовете. След което младоженците сключиха и църковен брак в столичен храм. После всички са се прибрали в имението на семейството във ВИП комплекса "Резиденшъл парк", където е правена и сватбената фотосесия, издават запознати. Заради специфичното състояние на Банова същинското тържество ще се състои наесен, след като тя роди четвъртия син на съпруга си.

Въпреки че младоженците спестили от присъствието на много гости и 5-степенно меню в ресторант, бившата синоптичка не била пестелива по отношение на роклята си.

От сигурен източник „Ретро“ научи, че булчинският тоалет на Банова струва 5 хиляди лева и е дело на известната българска дизайнерка София Борисова, която е любимка на родния хайлайф. Тя изготвила модела буквално за месец, тъй като Деси оставила направата на роклята за последния момент, защото не знаела колко ще наедрее заради бременността.

Прясната съпруга вече е по майчинство и се очаква да се върне в ефир най-рано около Нова година.

Въпреки че предвид финансовия рахат на съпруга си може да си позволи занапред изобщо да не работи, блондинката си имала едно наум. От една страна, макар постоянно да натяква колко е отегчена от вниманието на медиите и папараците, Банова искала да продължи да се появява по телевизията, за да не изпадне в десета глуха и съвсем да изчезне от вестникарските колонки. От друга страна, Деси не искала да изпуска мястото си и заплатата на водеща на рубриката "Истории на успеха", защото не знае какво ще ѝ сервира съдбата и дали някой ден няма да ѝ се наложи отново да си изкарва насъщния саминка, пише ПИК.

Срещу условието, че няма да дават рубриката ѝ на друга водеща, новоизлюпената госпожа Плевнелиева се договорила с шефовете си да им подава всички новости около семейството си и най-вече ексклузивитета за неделната ѝ сватба.

Това била и причината от ефира на частната медия блондинката да оповестява кога се е сгодила, кога е ходила на гинеколог, кога се е бракувала, кога ще навлезе в третия триместър и най-вече - да докладва настъпването на сюблимния момент: раждането на новия Плевнелиев.

 Източник ПИК Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза