Меню

Избрани новини

Клюкарник

Секс аферите на Деси Банова достойни за роман

След Бербо и Камата тройката затваря Росен Плевнелиев

Президентът Росен Плевнелиев е новият мъж до синоптичката на Нова телевизия Деси Банова, твърди вестник „168 часа”. При тях всичко започва на шега, но се радват на изключително хармонична връзка. Естествено, бившият държавен глава и чаровната синоптичка правят каквото е необходимо, за да запазят личните си отношения от публично внимание.

Преди седмици красавицата разкри, че има нов мъж до себе си, но не иска да говори за него. Тя бе категорична, че се е разделила с бащата на дъщеря си цивилизовано и двамата полагат много усилия в отглеждането на наследничката си.

Плевнелиев пък от години е разделен с втората съпруга, която никога не коментира своя живот. В интервю пак преди седмици той разкри за развода си. Съседите на новата двойка ги виждат на улицата, в магазина или пред домовете, където живеят. Просто няма как подобна новина да остане скрита дълго, уточнява „168 часа”

Че Банова се цели нависоко се знае отдавна, в списъка й с постижения влизат Димитър Бербатов и Христо Стоичков.

Освен, че красивата Деси направи баджанаци спортните лъвове, из записките на тайните й забежки са попаднали дори Крум Савов и култовият репортер Васил Иванов, пише ПИК.бг.

Пред чара на настоящия нападател на индийския "Керала Бластърс" Деси се изправя за пръв път през 2003 г. Зад кулисите на церемонията "Футболист на годината", Бербо се заглежда в къдравелката, която асистира на водещия Крум Савов. Точно спортният журналист изиграва ролята на сводник и запознава колежката си с футболната звезда.

На следващия ден Митко я поканил на дискотека, отишъл да я вземе от дома й в Бояна с беемвето си с тъмни стъкла, а след това се целунали за пръв път в клуб до хотел "България", разказвала е синоптичката за двумесечната си връзка с бъдещия милионер.

Отново покрай Крум Савов Деси преплела пътя си и със самия Христо Стоичков. Макар според самата Банова слуховете за афера с Модерния ляв да са сред най-абсурдните, които е чувала по свой адрес.

Градската легенда обаче помни, че след едно гостуване на Камата в предаването "Спортен свят", пловдивчанинът си тръгнал от телевизията заедно с Деси, която по това време помагала в спортната редакция. "Христо Стоичков ме е возил в колата си, но гаджета не сме били", убедена е новата жена до Росен Плевнелиев, но едва ли някой й вярва.

Крум Савов пък нееднократно се хвалил, че всички момичета от прогнозата за времето, преди да станат водещи, минавали през леглото му. 

Мика СтоичковаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза