Меню

Избрани новини

Звездите

Деси Банова и любимият й президент бягат от България (снимки)

Вижте убежището на влюбената ВИП двойка

Шумотевицата, която се вдигна в последните дни около Росен Плевнелиев и Деси Банова, вече успя да опъне нервите на новосформираната ВИП-двойка. 

Екс президентът, който занапред ще бъде информиран преди всички за урагани, наводнения и други природни катаклизми, смята за известно време да "изчезне" от страната, за да може на спокойствие да се наслади на новата си първа дама - синоптичката от прогнозите на Нова телевизия. 

Според запознати, двойката вече съжителства под един покрив - в апартамента на Плевнелиев в баровската резиденция "София парк" в полите на Витоша. За края на годината двамата са планирали и първото си задгранично пътуване.

Коледните празници щели да посрещнат заедно с бившите си половинки и децата си, та поне на най-семейния празник хлапетата да са и с двамата си родители.

Имението на Росен Плевнелиев в Гърция

Плевнелиев и Банова ще избягат в гръцкото имение на четвъртия демократично избран президент докато шумотевицата около връзката им, хвърлила в шок цялата страна, утихне.

Къщата пострада от бурите в Гърция това лято

Хасиендата за 3 милиона, която се намира в баровската местност Амаксина, град Урануполи, Халкидики пострада сериозно бурята „Медуза“ миналото лято, но вече е възстановена и готова да посрещне новата първа дама в сърцето на президента, съобщава ПИК.бг.

Кацнала на хълма Амаксина, град Урануполи, Халкидики, хасиендата е готова да посрещне новата си домакиня

Дали четвъртият ни главнокомандващ ще сключи трети брак, предстои да разберем, Деси Плевнелиева не звучи никак лошо.

Източник: ПИК.бгКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза