Меню

Избрани новини

Клюкарник

Плевнелиев ще гледа раждането на бебето от Деси Банова

Синоптичката се съгласила с неохота

Росен Плевнелиев иска да гледа раждането на последното си дете на живо. Въпреки че Деси Банова не е особено ентусиазирана от идеята бъдещият й съпруг да е с нея в родилната зала, тя е приела, пише HotArena.

Това е много хубаво и лично, но ми е странно. По филмите гледам как мъже припадат. Той обаче много държи да присъства”, споделя бившето момиче от времето.

Сега двойката се е отдала на красиви пътешествия, след като първите три месеца им забранили всякакви пътувания заради бременността.

„Бяхме в Париж, имахме страхотни преживявания. Имахме възможност да гледаме мач от Големия шлем на живо и да подкрепим Гришо”, разказва още Банова.

Бременността й вече е напреднала, а в петия месец тя се чувства прекрасно.

Това е най-сладкият ми период. Преди това ми беше много лошо и то не само сутрин, а през целия ден. Имаше дни, в които не можех да стана от леглото”, разказва Банова.

Тя се шегува, че синът й отсега я мъчи, освен това е зарязала диетите.

„За разлика от предишната бременност наблягам на тестените неща. Не се ограничавам, но се придържам към здравословното хранене”, споделя още Деси.

Тя и Росен Плевнелиев вече са избрали име на бебето. Казали и на дъщеря й, която веднага го оповестила пред цялото училище.

„Представях си друго име от малка, ако имам син, но в онзи момент казах това име. Казахме на Йоанка и на другия ден знаеше цялото училище. Не знам дали сега да не сменя това, на което сме се спрели, защото вече много хора го знаят, пише "Телеграф".

Писаха, че ще го кръстим на татко, който несъмнено би се зарадвал, където и да е, но аз знам, че не е хубаво, защото поема кармата на този, на когото е наречено, а и на починал човек не е хубаво...”, признава Деси.

Тя и Плевнелиев планират подпис в гражданското и църковен брак, без тържества.

„Ще направим тържеството, когато бебето присъства и аз мога да танцувам. Ще запазя фамилията си, но ще взема и неговата с чертичка”, казва още тя.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза