Меню

Избрани новини

Клюкарник

Топ ниво на сигурност! НСО пази бременната Деси Банова

Росен Плевнелиев возил до последно синоптичката на работа

Агенти по сигурността бдят за безопасността на бившето момиче от времето Деси Банова, научи репортер на LifeOnline.bg.

Любимата на президента Росен Плевнелиев е зорко охранявана от дебеловрати охранители от Националната служба по охрана. По закон президентът ползва охрана дори и след напускането си на „Дондуков” 2, припомня седмичник, цитиран от ХотАрена.

Колеги на бременната в петия месец Деси разкриха пред „Уикенд”, че и тя самата намазва от привилегиите на бъдещия си съпруг. Всеки път, когато бъдещата г-жа Плевнелиева отскачала до NOVA заради рубриката си „Истории на успеха”, пред сградата паркирал джип с охрана, която придружавала Банова до работа.

Деси и Росен се возели на задната седалка в бронираната лимузина. Понякога виждали и самия президент да шофира мощния всъдеход на 39-годишната блондинка.

На излизане от сградата на телевизията, едрогабаритните охранители се движели плътно зад бившия държавен глава. Самият Плевнелиев пък кавалерствал на Деси, като й отварял задната врата. 

На 8 юни NOVA излъчи последното предаване на „Истории на успеха”, след което Банова излиза в лятна ваканция, съвпадаща с предстоящия отпуск по майчинство.

Макар че ще става татко за четвърти път, Плевнелиев толкова се вълнувал от появата на бебето, все едно за първи път щял да има дете. Бившата синоптичка очаква появата на сина им в средата на септември, но Плевнелиев отсега е в трескава подготовка за раждането му.

Дори е проявил желание да присъства на самото раждане, да заснеме появата му и сам да среже пъпната връв на новородения си син. Заради напредналата й бременност се отказала от пищна сватба.

С 54-годишния младоженец Плевнелиев, който вече два пъти е казвал „да” на други жени, щели да сложат подпис в гражданското преди бебето да се роди. После планирали да се венчаят и пред Бог в някоя църква. Големите тържества с много гости Деси и бъдещият й съпруг планирали за близкото бъдеще. 

„Ще добавя фамилията Плевнелиева с тиренце към моята. Аз съм последната от фамилия Банови. Жив е и дядо ми, който е на 91 години. Мисля, че е хубаво да приема и неговата, така че ще приема и двете”, споделя Банова. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза