Меню

Избрани новини

Звездите

Промени решението си: Киркоров изтри обяснението в любов към Пугачова от социалките! (видео)

Новата песен на певицата носи послание към трезвомислещите руснаци

 

Филип Киркоров внезапно премахна от социалните мрежи коментарите си за новата песен на Алла Пугачова „Не се тревожи за мен“, която излезе миналата седмица.

 

Въпреки че певецът не е коментирал по никакъв начин решението си, възможно е то да е свързано с публичните изявления на руската певица за войната на Путин в Украйна.

 

На 3 март новата композиция на Алла Пугачова „Не се тревожи за мен“ беше публикувана в платформата YouTube, очевидно насочена към 75-годишнината на певицата, която предстои на 15 април.

 

В новата песен, музиката за която е написана от композитора Константин Губин, Пугачова отново повдига темата за избора и обстоятелствата, пред които е изправен човек, взел трудно решение.

 

 

За мнозина „Не се тревожи за мен“ звучеше като политически манифест, но бившият съпруг на Пугачева Филип Киркоров очевидно не видя нищо подобно в него.

 

Подобно на много други знаменитости, Киркоров открито сподели песента в социалните си мрежи, като добави коментара "Пей, Алла! Обичам те". Публикацията му обаче не издържа дори ден – Варненца с арменски корени го изтри без никакво обяснение. Вероятно след съвет на контролиращите го „органи“…

 

Снимка: Екранна снимка

Заслужава да се отбележи, че след участието си в скандалното голо парти на Анастасия Ивлеева (на което се чуха и политически изявления и антивоенни послания, б.р.), Киркоров се сблъска със сериозни проблеми от страна на репресивния кремълски апарат.

 

Участието му в новогодишната телевизионна програма бе изрязано, той бе принуден да се отчита напълно пред данъчните власти. Беше му препоръчано да се извини. Други негови изяви в концерти и фестивали, както и риалити програми и тв шоута бяха стопирани.

За да омилостиви властта на Киркоров му се наложи да засвидетелства своята преданост, изнасяйки голям концерт пред руските военни в една от болниците на ДНР (окупираният Донбас), като публично обеща да им купи протези.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза