Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Потресаващи кадри на Жана Бергендорф – наистина ли е спряла белото? (видео)

Потърпевши предупреждават: Не й давайте пари назаем!

 

Жана Бергендорф продължава да се вихри по нощните клубове, а поредното доказателство получихме на редакционната поща на LifeOnline.bg.

 

Певицата, чиято бляскава кариера беше разрушена от наркотиците, наскоро се кълнеше в национален ефир, че е спряла кокаина, но по всичко личи, че продължава да си пудри нослето.

 

Е разбира се това е в редките случай, в които се намира някой балък да я почерпи, защото отдавна няма пари сама да си набавя любимото прахче.

 

 

На предоставеното ни видео се вижда как 37 годишната певица се забавлява в известен пиано бар, всъщност не се забавлява, а направо дивее.

 

Няма да наблягаме на наднорменото й тегло, което приближава параметрите на младо бизонче, но няма как да не забележим мятането на глава и въртенето на косата.

 

Това емблематично рокстар поведение беше откраднато от Ариа, която го използва за основен номер в цирковата си програма по чалготеките, но ето че Жана ѝ показа как точно се прави.

 

Но да се върнем на така любимите на Бергендорф, наричана от някои недоброжелатели „Шмъркендорф“, прахообразни вещества.

 

 

Твърдението ѝ, че е спряла да си чертае донякъде е вярно, но не защото така е решила и има силна воля, а защото няма средства да си позволява този луксозен порок.

 

Жана е задлъжняла на толкова много народ, че никой вече не ѝ дава пари назаем, а скромният хонорар, който получава, й стига да живее  прилично, но не и да бушува като истинска рокзвезда, за каквато тя самата се самоопределя.

 

Сигналите от потърпевши са неизброими, но най-осезателен е скорошен случай с няколко момичета, на които тя дължала малки суми. Събрани заедно обаче парите не били никак малко, и девойките настоявали „рокзвездата“ да им се издължи.

 

В един слънчев ден Жана събрала „кредиторките“ си в заведение, да ги почерпи за търпението и да им върне завлечените пари.

 

На женска раздумка дамите хапнали, пийнали, а Жана не само, че не им върнала парите, но станала и си тръгнала, като ги оставила те да платят масрафа.

 

Ядосани момичетата били решени да си върнат парите с лихвите и са потърсили съдействие от ЧСИ, разказа пред наш репортер източник пожелал анонимност.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза