Меню

Избрани новини

Пикантерии

„Бях момче за всичко“ – дрога, алкохол и сенчест бизнесмен в миналото на Филип Буков (видео)

Какви капризи и поръчки е изпълнявал актьорът?!

 

Филип Буков за първи път разкри тайни от своето тъмно минало, в интервю пред Мариян Станков – Мон Дьо.

 

Още след училище той поел по-лесния начин на живот и тръгнал в лоша компания.

 

Звездата от "Откраднат живот“ се бил отдал на бохемски живот, клубове, алкохол и наркотици - „Само кокаин“, уточни 27 годишният актьор, който досега не бе говорил никога за тийнейджърските си години."Занимавах се с бокс. Този спорт често предполага едно влияние от един определен контингент хора, където животът е лесен, където парите се изкарват за час-два, където наркотиците не се заплащат“, сподели в изповедта си Филип.

 

Той се запознава с хора от криминалния свят и започва работа при човек от сенчестия бизнес, като „момче за всичко“.Буков разказа и за сложните отношения с баща си. Оказва се, че той ги изоставил след като натрупал огромни борчове, които вече не можел да обслужва.

 

 

Така семейството на актьора било на косъм да останат на улицата. Спасил ги дядото на Филип, който заел главна роля в живота му по-нататък.

 

Стреса и тревогите обаче скъсили живота му и след боледуване той починал.

 

Решава да стане актьор и да се занимава с театър. “Не са ме вълнували толкова популярността, славата. Винаги съм харесвал повече драмата. Искам да сляза от сцената емоционално опустошен”, казва Буков.

 

“За съжаление обаче това не ми се случва. Но аз разбирам, че може би е етап от живота”, допълни той и признава, че в момента се намира в “творчески застой”.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза