Меню

Избрани новини

Клюкарник

Нещо лошо се случва със Сузанита ?! (снимки)

Лолитката изтри снимките с корема и любимия Марк

 

Кратко се оказа личното щастие на Сузанита (19), която до скоро изглеждаше сякаш е открила правилния човек и е поела по нов по-светъл път.

 

Тя обяви, че започва да изплува от дъното защото е бременна и бебето дава нов смисъл на живота й, а за бащата на детето си заяви, че я е направил "човек".

 

Днес обаче всичко това изглежда като един мираж от миналото, защото дъщерята на Орхан Мурад е премахнала снимките от фотосесията си с корема и е спряла да следва Марк Славов – спортистът към когото доскоро се кълнеше във вечна любов.

 

Очевидно има някаква драма, но доколко голяма е тя?

 

Дали поредното лично нещастие и провал няма да завлече невръстната Сузи обратно в блатото на наркотиците?!

 

Едва ли ще намерим отговор на тези въпроси във философските размисли на Сузанита, които тя е решила да споделя с последователите си в Instagram през последните 24 часа.

 

Не можем да разберем дали търси отговори или прави констатации, но певицата говори за нещата от живота, за неговия смисъл, за щастието, за материалното, а посланията й звучат безнадеждно.

 

"Нали не си помислихте, че и ние "известните" нямаме никакви чувства и не ни се случват лоши неща", попита риторично тя.

 

А думите й изправиха косите на почитателите й дали пък не се е случило най-страшното - и тя като своята колежка Диона да не е загубила бебенцето си.

 

В последвали сторита тийнейджърката констатира, че животът понякога е несправедлив, а който ни обича, ще остане в него.

 

После в пристъп на депресия Сузана Мурадова, както е истинското й име, се обръща и към феновете си, за да им каже, че те са единственото, което й остава.

 

На последните снимки в профила на щерката на Орхан Мурад от корема на младата жена няма и следа.

 

В едно от сторитата си Сузанита изглежда зле, легнала и в бяла роба, което създава впечатление, че е била в болница. Инфлуенсърката обаче знае как да поддържа интереса към себе си и затова не внася яснота какво се е случило, а отговаря с общи думи на почитателите си, констатират от HotNews.bg.

 

Припомнете си, че в началото на юни скандалното момиче обяви, че чака момченце и ще ражда във Финландия, където тренира нейният приятел. Марк може да се похвали с добра спортна кариера.

 

Преди месеци той се класира на седмо място на Европейската купа по хвърляния на копие. Славов е от Бургас и е на 27 години. Марк Славов се занимава професионално и с музика като продуцент.

 

Буквално броени минути преди завършването на тази дописка Сузанита успокои последователите си, че с бебето в крайна сметка всичко е наред и пусна кадър с корема си.

 

Освен това тя сподели снимка на баща си Орхан Мурад и се закани, че съвсем скоро ще разкрие „наяве всичко за този добър човек, който много уважавате и съжалявате“.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза