Меню

Избрани новини

Афиш

Жана Бергендорф още лангърка репертоара си от Х-Фактор

Жана Бергендорф
Снимка: LifeOnline.Bg

Изпълнителката доуби Ейми Уайнхаус с лош кавър

 

В навечерието на студентския празник, певицата Жана Бергендорф изплува отново на повърхността на клубната сцена с буйно участие в столичен пиано бар, видя репортер на LifeOnline.bg.

За всеобщо успокоение, дамата със скандална слава бе видимо в добра кондиция и успя да вдигне градуса на настроението в пълното до горе заведение.

Пред отбраните гости, изпълнителката изнесе двучасова програма, абсолютно на живо в два сета и показа, че във вокално отношение продължава да бъде същата емоционална бомба със закъснител, която винаги е била.

Иначе сет листът на позалязлата бивша звезда на Вирджиния рекърдс се оказа претъпкан до горе с кавъри.

Повечето от парчетата, които представи Жана на живо са в репертоара ѝ още от паметното ѝ участие в Х-Фактор, което преди няколко години я изстреля в мейнстрийма и я направи едно от най-обещаващите имена на родната поп-сцена.

 

Жана Бергендорф се вихри на живо в столичен пиано бар

Уви, от тогава насам парадният екшън, в който се превърна личния ѝ живот, категорично засенчи професионалните ѝ качества и я формира като дежурна огризка на жълтите медии, а собственият ѝ каталог не получи особено съществено развитие.

Перманентните скандали, свързани с епични побоища, наркотици и шофиране в нетрезво състояние, хвърлиха лоша сянка върху крехката слава на Жана и доведоха до терминирането ѝ от компанията на Саня Армутлиева, която първоначално категорично застана зад нея, но последва неминуема раздяла.

Острата нужда от реабилиатция на таланта ѝ, и най-вече - от собствени хитове, е повече от осезаема в случаят Бергендорф.

Единствената своя песен, която представи певицата на живо - "Самурай", бе посрещната с хладно безразличие от страна на взискателната публика.

 

Жана Бергендорф

Далеч по-добре бяха приети смелите ѝ вокални интерпретации върху "Tell Me That You Need Me" на Rudimental, "Purple Rain" на Принс и "A Little Party Never Killed Nobody", която образно казано взриви атмосферата в пика на горещата вечер.

Като най-слабото изпълнение в целия сет безспорно се открои кошмарната версия на "Back To Black" на Ейми Уайнхаус, която Бергендорф посочи като свое тотално вдъхновение.

Би било далеч по-здравословно за Жана скорострелно да погледне за инспирация в коренно различна посока.

Припомняме, че кариерата и живота на Уайнхаус приключиха безславно именно след серия от тежки злоупотреби с наркотици и алкохол.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза