Меню

Избрани новини

Клюкарник

Зверски скандал! Полиция изведе побеснялата Жана Бергендорф от офиса на Армутлиева

Продуцентката отказала да парафира нов договор на победителката от Х Фактор

Жана Бергендорф е вдигнала бесен скандал след като разбрала, че договора й с "Вирджиния рекърдс" няма да бъде подновен. Източник на LifeOnline.bg разказа, че наркозависимата е била повикана в офиса на фирмата за да бъдат окончателно приключени отношенията им.

Когато научила неприятната новина победителката от X Factor изпаднала в истерия, започнала безумно да крещи и да заплашва бившите си работодатели.

„Ще ви избия, …ще ви подпаля офиса,... живи ще ви одера… за какви се мислите, …вампири… кръвопийци…“, викала освирепялата от ярост вече безработна певица. В яростта си Шмъркендорф, както я наричат хейтърите, блъскала по бюрата, хвърляла документи, ритала стени и тръшкала врати.

Наложило се от музикалната компания да извикат служители на реда, които да изведат безработната вече изпълнителка, тъй като тя отказвала да напусне канцеларията, докато не й се поднови договора, добавя източникът пред репортер на LifeOnline.bg.

Той добавя, че певицата била тотално пропаднала през последната година. Кокаиновата й зависимост я е докарала до солидни задължения към няколко столични нарко дилъри, търсещи я под дърво и камък за да си върнат парите, които им дължи.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф

Кокаинов разпад

Иначе официалното становище на „Вирджиния Рекърдс„ гласи, че договорът на Жана Бергендорф с музикалната компания на Саня Армутлиева е изтекъл миналия месец и не е бил подновен. Решението за това е взето по взаимно съгласие.

От компанията допълват: "Жана се нуждае от малко време да се върне към себе си".

"Много пъти съм искала да се откажа от Жана Бергендорф. Но винаги си намирам причини да я обичам и да й дам още един шанс", сподели Армутлиева през май месец тази година.

Продуцентката имаше доста причини да се колебае дали да работи с иначе талантливата певица, която направи редица публични изцепки - скандал с приятеля си Лео, употреба на марихуана, катастрофа в центъра на столицата и наличие на кокаин в организма й.

При участието си през миналата година във "ВИП Брадър", Жана Бергендорф сама призна публично, че злоупотребява с наркотиците и има сериозни проблеми с това.Коментари (2)

Преслава-фен Емиии какво други да очакваш от тази шмърколета... Ад, и това ще ми пее песни за любов и разбирателство. Сакън!
14.08.2017 15:01 / Отговор
chanticleer Преслава също е шмърколет.
15.08.2017 16:33 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза