Меню

Избрани новини

Клюкарник

Жана Бергендорф в афера с най-известната родна лесбийка

Жана Бергендорф

Певицата експериментирала с женските ласки, но до сериозна връзка не се стигнало

Люси Дяковска и скандалната певица Жана Бергендорф са били любовници повече от една година, гръмна родната преса.

Пикантната клюка взривила колеги на двете изпълнителки в началото на лятото, след като бившата вокалистка на супергрупата от Германия „Ноу Ейнджълс” се изпуснала след тежък запой за интимните си отношения. Мълвата сочи, че още през 2015 г. двете започнали тайно да се срещнат, след участието на Жана в риалити предаването „Х Фактор”, където пък Люси бе член на журито.


За съжаление, искрата, пламнала тогава, не била достатъчна да се оформи дълготрайна връзка помежду им и пътищата им се разминали. Не след дълго, Бергендорф се озова с гръм и трясък в окото на поредица от медийни бури със своите изцепки и арестите заради тях, като върхът на глупостта й стигна до там да бъде заловена с наркотици.

Дяковска пък неведнъж е казвала на всеослушание, че е твърд противник на дрогата и друго, освен марихуана, в живота си не е пробвала. Въпреки че не одобрявала поведението на колежката си, тя запазила мил спомен от кратката им афера и тайно се надявала тя да разцъфне в нещо по-значимо след време.

В края на миналото лято желанието й почти се сбъднало, защото няколко коктейла и нощни запои в една и съща компания отново сближили Люси и Жана и те започнали да се срещат все по-често на четири очи, твърди източник на "Уикенд". Неслучайно двете започнаха да ходят при едни и същи стилисти и гримьори, а по едно време дори се обличаха идентично. В крайна сметка дали е имало лиз-близ история между тях, или става въпрос за строго платоническо, но очевидно доста близко приятелство, не станало ясно.

„Факт е, че Жана престана да се среща с мъже и се отдаде изцяло на сина си Леон, а визията й тотално се размина с женствеността от началото на 2017 г.”, анализират в гилдията. За капак, наскоро Люси Дяковска предприе крута промяна във визията си, а сред колегите на певицата се говори, че и тя е плод на изтлялата с Жана любов.

Снежана МакавееваКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати