Меню

Избрани новини

Музика

Песента на България за „Евровизия 2017“ най-харесвана в YouTube (видео)

Влогърите масово я поставят на първо място, букмейкърите отреждат втора позиция

По всичко личи, че музикалния свят и меломаните в цяла Европа говорят за България в последните дни. Причината този път е повече от положителна, защото песента, която ще представи страната ни на конкурса „Евровизия 2017“ през май в Киев е най-харесваната.

И това е доказан факт, не само на думи, но и от реакциите и статистиката.

Кристиан Кирилов

Реакциите са повече от хвалебствени, феновете на конкурса се надпреварват да споделят своите прогнози за победител в тазгодишното музикално състезание и мненията са почти единодушни - парчето „Beautiful Mess“ в изпълнение на Кристиан Костов е най-доброто от всички 42 песни (броят на композициите намаля, след като Русия се отказа от участие).

Евровизия 2017

Друг безспорен факт са броят гледания на видеото в канала на ESC – 2,04 милиона. И докато боят преглажданията на клипа може да е субективно доказателство, то кликванията на иконката „харесвам“ няма как да ни усъмни във високата оценка, която почитателите дават на Кристиан.

Песента е безспорен водач в броя натрупани „лайкове“ – 34 778, най-много от всички останали.

И ако все още сте песимистично настроени ще ви закова с факта, че въпреки излизането на Русия от състезанието, чието участие малко или много щеше да повиши шансовете на Крис, коефициентите на букмейкърите не се променят.

България продължава да е поставена в предвижданията за победа на втора позиция след Италия.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати