Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Кристиан Костов засади дръвче в Тел Авив (видео)

През уикенда пя на събитие в Амстердам с болно гърло

Българският участник в „Евровизия 2017“, пя на най-голямото промопарти за конкурса в Амстердам. В зала „Мелквех” се представиха 34-ма певци от общо 43-те държави, които ще се борят за победа през май в Киев. Нашият представител изпълни песента Beautiful Mess с болно гърло, но в преформънса му помагаха 1500 фенове, който пяха заедно с него, предаде БНТ.

Миналата седмица Кристиан се включи и в концерта „Israel Caling“, състоял се в Тел Авив, там участниците прекараха три дни, в които освен изпълнения на живо, партита и интервюта успяха да посетят Божи гроб и Стената на плача в свещения град Йерусалим.  

Кристиан засади дърво в гората на Евровизия, което ще носи неговото име, както направи и Поли Генова миналата година. Гората се намира край пътя между Тел Авив и Йерусалим и е създадена и поддържана от Националния фонд в страната. Според местните вярвания всеки гост на Израел, който е посадил дърво, оставя завинаги своя отпечатък на тази свещена земя..

В края на седмицата той ще отпътува за Мадрид, където в събота (15 април) ще вземе участие в последния промоционален концерт преди Киев - „Eurovision Spain Pre-Party“.

Междувременно, българската песен продължава да е определяна като сериозен кандидат за победа от букмейкърите, които я поставят на второ място като евентуален победител след Италия.

Миналата година фирмите за залози обявяваха за победител руската песен, а Украйна бе на трето място, за България те определяха 12-15 позиция. В крайна сметка победи Украйна, а Поли Генова се класира четвърта.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза