Меню

Избрани новини

Пикантерии

Нищо не е безплатно – OnlyFans момичета вече искат пари и за интервюта в медиите! (видео)

Стефани от "Сървайвър" има тарифа за да говори с репортери

 

Татуираната Стефани Разсолков, която стана общоизвестна с присъствието си в най-популярната платформа със съдържание за възрастни, не взима пари само за услугите, които очаквате.

 

Тя иска да й се заплаща дори за интервю, съобщиха колеги от други медии.

 

Освен снимки на нежното й татуирано тяло думите и мислите на младата красавица също струват скъпо. Нейната страница в „Онлифенс“ се развива светкавично, и е пълна с абонати, които си плащат за да разглеждат интимното съдържание, което публикува нашареното с татуси момиче.

 

Въпреки че тя отдавна споделя, че хората имат грешна представа за количеството й самочувствие, създателката на еротично съдържание започва да се окопитва.

 

Първото предизвикателство бе „Къщата на инфлуенсърите", благодарение на което Стефани придоби известност сред подрастващите. Името й нашумя толкова много, че веднага след къщата бе избрана да участва и в „Сървайвър“, къде се задържа за малко и напусна по собствено желание.

 

 

Като до6ре добре платена знаменитост, Стефи смята да печели от интереса към себе си и вече иска сериозни суми за откровеността си. Доколко обаче медиите са склонни да си платят за да я направят още по-известна е под въпрос.

 

Абонаментът за мераклиите да видят какво се крие зад заключения й профил е само  4,99 щатски долара на месец, но бройката потребители могат да носят на „бизнес дамата“ десетки хиляди на месец.

 

Освен това тя има опция да предоставя ексклузивно съдържание на платежоспособни абонати, които биха пожелали повече от това, което е на общо достояние.

 

Разсолков не крие, че е получавала и предложения за срещи на живо срещу пари. Предлагали й почти всеки ден секс за пари, защото мъжете си мислели, че щом се показваш гола си готова и да проституираш.

 

Тя обаче твърди, че сега от видео и снимки изкарвала достатъчно, за да не работи като ескорт, но как ли е било преди?!

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати