Меню

Избрани новини

Клюкарник

На кой се е метнал?! Синът на Банова от Плевнелиев гепи 50 евро на прощъпулника си! (снимка)

Малкият Йоан Плевнелиев ще става финансист

Президентът Росен Плевнелиев и съпругата му Деси са отпразнували първата годинка на общия си син Йоан в тесен семеен кръг.


Тъщата на Плевнелиев активно се включила в организацията на празненството и замесила питка върху която изписала с тесто името на внучето си. Преди месец малчуганът проходил и те решили да съчетаят рождения ден с ритуала прощъпулник.

Според народното поверие, пред детето се нареждат предмети свързани с евентуалното му професионално бъдеще, от това какво ще хване детето, ще се определи и заниманието му в зрели години.

 

Йоан Плевнелиев избрал 50 евро на прощапулника си

Пред малкия Йоан били подредени докторски слушалки, химикалка, микрофон, книга, калкулатор, футболна топка, миниатюрен глобус и банкнота от 50 евро. Малчуганът дълго оглеждал подредените предмети и се чудел кое да избере. Накрая сграбчил парите.

 

Чудим се на кого се е метнал, на мама или на тати?!

Плевнелиеви планирали да направят кръщене на Йоан, който се роди на 1 октомври - навръх датата, на която християните почитат паметта на светеца. Те не разчитали на помощта на детегледачки, а само на тъщата Лили. Щерката на Деси от бизнесмена Ивайло Граховски също помагала в отглеждането му, когато не е на училище в Италианския лицей.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза