Меню

Избрани новини

Клюкарник

Карък след карък! След провала на Мис Вселена Кристина Пламенова изтърва и самолета за България! (видео)

Наложило се да нощува на летището в Детройт заради липса на екипаж

 

Като пореден предизвестен провал може да се окачестви участието на актуалната ни "Мис България Вселена" Кристина Пламенова.

 

Момичето, което по принцип е красиво и по нищо не отстъпва на останалите 83 претендентки не успя да влезе дори сред 16-те финалистки и остана незабелязана.

 

Жалкото е, че се хвърлят пари на вятъра, защото прекрасни българки биват изпращани на световните конкурси абсолютно неподготвени.

 

Не изключваме и възможността просто нашенките да нямат желание да се борят за короната и наградата от 250 хиляди долара, както и безплатен апартамент за година в Ню Йорк, ако желаят да го ползват, и да приемат изявата само като шанс да се разходят до САЩ.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Kristina Plamenova (@kristina_plamenova)

 

 

Родената в Бяла Слатина Кристина не успя да демонстрира елегантна като на пантера походка, каквито показа шлифованите участнички.

 

За самата победителка в световния конкурс, който се състоя в Ню Орлиънс, се говори, че се е подготвяла три години за участието си в Мис Вселена.

 

Друга причина за провала е и постния и недомислен „Национален костюм“ на България показан на сцената.

 

Националните тоалети на България и Хърватска бяха сред най-невзрачните на Мис Вселена 2022 състоял се в Ню Орлиънс

Бяла рокля със символични зачатъци на шевици, колан с пафти, венец от изкуствени рози на главата и семпла кошничка с прочутото ни маслодайно цвете, която Пламенова размяташе като сватбарско пиле на сцената.

 

На фона на пищните "национални тоалети" нашенката бе засенчена почти от всички,  може би само представителката на Хърватска само беше с по-грозна рокля.

 

 

 

Всички тези неща, плюс липсата на кауза, социално присъствие, дисциплина и комуникация с екипа и останалите кандидатки, най-вероятно са избутали нашата гордост назад в класацията.

 

Не дай боже пък да са я забелязали да пуши скришно или да пие, нещо изключително забранено на участничките.

 

Провала на конкурса „Мис Вселена“ обаче не е единственото нещастие сполетяло Криси.

 

Когато тръгва да се прибира за родната Бяла Слатина, се оказва, че авиокомпанията не може да изпълни полета й.

 

„Отмениха полета ми заради липса на пилоти“, оплаква се Пламенова.

 

Това наложило родната Мис Вселена да „нощува на летището в Детройт“ на връщане от световния форум.

 

 

Тя прекара над пет часа на международния терминал в очакване да хване полет за Европа.

 

„От авиокомпанията обясниха, че няма как да се осъществи полетът от Детройт за Париж заради липса на пилоти“, сподели миската.

 

Тя си тръгна разочарована от представянето си само ден след финала с единственото желание да се прибере по-бързо у дома.

 

Първият й полет бил от Ню Орлиънс до Детройт, където за съжаление установява, че следващият до Париж е отложен. Последвали още часове висене на летището, когато става ясно, че няма да излети изобщо.

 

Все пак красавицата не останала гладна и жадна на аеродрума. От летището раздали на пътниците ваучери за храна и хотел, но в последния момент все пак се намерили пилоти и излетели.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (1)

Една българка Простащената на българските жълтени е безгранична. Българската журналистика, не бих нарекла това писание журналистика, а най вече писание на навярно застаряващи неудовлетворен жена. Българина е един прост и злобен човек, а LifeOnlinе жалък драскапески опит на жълтени.. Срам!!
23.01.2023 22:10 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза