Меню

Избрани новини

Музика

Марешка Бардем - M. Quinn спечели конкурса "Песен за Варна" (снимки)

Скоро ще бъде готов и клипа към парчето

 

10 награди в различни категории бяха раздадени на шоу конкурса “Песен за Варна", организиран от Красимир Недялков и PR експерта Десислав Димитров, който се изяви успешно и като водещ на проявата.

 

Събитието се проведе в популярно заведение в района на централния плаж в морската столица – Варна и премина при голям интерес и пъстра пшалитра участници от всички възрастови групи.

 

Елитното жури, сред които бяха композитора и виртуозен пианист Нелко Коларов, легендарната певица Боряна Георгиева, организатора на събития и член на комедийната групата “Тутурутка" - Милен Минков, изслушаха внимателно двучасовият концерт и след като определиха призьорите, изпяха заедно с всички участници популярната песен “Варна" на Тутурутка.

 

Нелко Коларов, Боряна Георгиева и Милен Минков журираха конкурса

Първа награда в конкурса взе Марешка Бардем, която създаде модерна авторска песен озаглавена “Морската столица” специално за събитието и вдигна на крака цялата публика.

 

Песента е в характерния за Марешка музикален стил и до месец ще бъде заснето и публикувано видео към нея.

 

Клипът ще се публикува в YouTube канала на певицата, позната от изявите си в “Игри на волята" и в множество провокативни фотосесии за популярни български и световни списания.

 

Песента победител в шоу конкурса е дует на M. Quinn с Тихомира Златева - Terra. Втора награда в конкурса получи Вихрен Марков, познат като принц Вихрен, той очарова всички с нова авторска рап композиция “Златна Варна".

 

Наградени бяха и певицата Мария Добрева, която представи седем авторски песни за Варна, Бриана Петрова, Габи Ганева, Кристалина Стоянова, Никол Проданова и други.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза