Меню

Избрани новини

Звездите

Убийство и самоубийство: милионер застреля известна певица пред очите на децата им!

Снимка: Image by YuliiaKa on Freepik

Трагедията се е разиграла в Турция

 

Британският милионер Дейвид Томас Блайт застреля съпругата си, певицата и телевизионна водеща Виктория Вера Блайт, във вила в Турция. По време на убийството децата им са били в къщата.

Според турското издание Hürriyet 53-годишният Дейвид е убил жената, като я е прострелял в главата. След това милионерът се е самоубил, като се е застрелял.

Според вестника причината за убийството е конфликт между съпрузите. Блайт намерил кореспонденция с мъже в телефона на жена си и от ревност я застрелял.

„С дълбока тъга и болка трябва да съобщя, че моята любима и красива сестра, слънцето на живота ни, която ни донесе толкова много радост със своя смях, позитивно настроение, устрем и енергия, ни напусна завинаги. Моля ви всички, дайте ни време в името на децата. Семейството ми преживява много труден момент, защото загубихме и двамата си родители“, съобщи сестра й Александра за смъртта на певицата в своя Instagram.

Сега трите им деца - на 4, 10 и 14 години, са на грижата на роднини, дошли в Турция. По случая започнало наказателно производство.

„Наскоро погребахме баща ни, а сега сестра ни и зет ни и имаме нужда от време да се възстановим, но най-вече трябва да сме тук заради децата“, отбеляза Александра.

Виктория е родена в Южна Африка, но емигрира в Чехия, когато е на 14 години. Звездата придоби популярност благодарение на първия си албум, издаден през 2006 г., „Killing Me Softly“. Тогава тя беше водеща в чешкото радио.

Тя се омъжи за милионера през 2014 г. и се премести с него в Турция. Там предприемачът развива своя бизнес. През последните години съпругата му организира спортни събития, артистични и социални срещи за подобряване на отношенията между Чехия и Турция. / снимка Freepic.com

 

Четете LifeOnline.bg където ви е удобно Telegram , Instagram , FacebookКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза